Yokary Liga 2020: Nebitci – Energetik FT, Április 20

Labdarúgás, hétfő,  2020,  Április 20, Turkmenisztán, Yokary Liga 2020, 14:00 

Szerintem ebben a mérkőzésben nemsok gólt láthatunk. Kimondottan egy  következő “under” fogadás kívánkozik itt. Ha megnézzük a Liga első 3 körét és a két csapat mérkőzéseit, mindegyikben kevesebb, mint 3 gól esett, tehát 6 párbajban az under fogadásunk sikeres lett volna. Nézzük az első  statisztikai adatokat a turkmenisztáni ligából, ahol eddig 3 kört játszottak le. Nebitci bennük 3 pontot szerzett 1:3 gólaránnyal, ami 0,33 szerzett gól, és 1 gól átlagban mindegyik mérkőzésre. Energetik eddig a ligában a legroszabb csapat, csak 1 pontot szerzett 3 párbajban, a gólaránya 0:2, tehát még nem szerzett gólt és átlagban 0,66 gólt kapot egy párbajban. Nebitci eredményei 2:0 vereség, 1:0 győzelem, 1:0 vereség. Energetik eredményei 00:0, és két vereség 1:0 és 0:1. Mindkét csapatnál a fogadás sikeres lett volna. A két csapat 2019 óta ez a két csapat oszesen 4 mérkőzést játszott le egymás ellen, háromban ez a fogadás sikeres lett volna, ami 75%-os sikeresség. Azonban meg kell említeni azt is, hogy 2 mérkőzésben nem esett egyetlen gól sem, vagy csak 1 gól.

A turkmenisztáni Liga számunkra nagyon egzotikusnak tűnhet, hasonlóan, mint más volt Szovjet Úniói országban, nem régen kezdték az évadot, az egész ligában 8 csapat versenyez a bajnoki címért. Számomra is kevésbé ismert nevű csapatok játszanak itt, az első helyen például Kopetdag Asgabat 7 ponttal, ez a csapat 2 győzelmet és 1 döntetlent szerzett, a döntetlent otthon éppen az utolsó Energetik csapatával, míg a győzelmét otthon az 5.-ik Nebitcivel. Tekintettel arra, hogy Nebitci eddig csak 1 gólt szerzett és Energetik egyetlent sem, nagy esélyek vannak a fogadásomnak. Természetesen, nem lehet szó tuti tippről, mivel ebben a ligában sok dolog kiszámíthatatlan.

Fogadni végül arra a lehetőségre fogok, hogy nem szerez gólt mindkét csapat, ami nagyon valószinű. Azonban a gólokra is lehetséges bátran fogadni, hogy nem esik több, mint 3 gól a mérkőzésben. Azonban erre a lehetőségre magyon alacsony oddsokat írtak a bukmékerek.

A  mi tippünk:: mindkét csapat gólt nem szerez – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak