Unibet

Unibet
Bonus

bónusz akár 20.000FT

regisztráció regisztráció
Overview
 • Sportfogadás bónusz: akár 20.000FT
 • Ajánlat: Sportfogadások, élő fogadások, kaszinók, élő kaszinók, bingó, játékgépek, póker
 • Betétek és kifizetések: Visa, Mastercard, Maestro, Skrill, Neteller, Paypal, Paysafecard...

Az Unibet egy 1997-ben alapított, Máltán székhellyel rendelkező bukméker, amely jelenleg a piacon az egyik legrégebbi és legtapasztaltabb szerencsejáték szolgáltató. Alapítója Anders Ström volt, aki meg akarja osztani a tapasztalatait más játékosokkal, és segíteni nekik a fogadásban további információkkal. Manapság az Unibet olyan társaságnak tekinti magát, amely tökéletesen megérti a játékosokat, megfelel az elvárásaiknak és megfelel a legmagasabb igényeiknek.

1.
Unibet

bónusz akár 20.000FT

2.
22Bet

bónusz akár 35.000FT

Az Unibet a “Kindred” csoporthoz tartozik – a világ egyik legnagyobb online szerencsejáték-társaságához, amelyet a londoni értékpapír tőzsdén jegyeznek. Unibet Group Plc. azonban a tőzsdén a NASDAQ stockholmi tőzsdén is jegyzik, ami minden bizonnyal növeli a bukméker megbízhatóságát és átláthatóságát.

Unibet HungaryAz Unibet ereje és pozíciója több mint két évtizede folyamatosan fejlődik. Ha a bukmékerek ma a világ több mint 120 országában tevékenykednek, Magyarországon is, ahol az online szórakozás az Európában engedélyezett engedélyének köszönhetően legális. Ez nem lett volna lehetséges az Unibet alkalmazottainak nagy csoportja nélkül. Közel 16 millió felhasználót szolgál közel 700 alkalmazott. Munkájuk minden nap és minden lépése arra törekszik, hogy a fogadóknak a legjobb fogadási feltételeket biztosítsák, de nem csak azt. Az Unibet más online szórakoztató termékekkel is rendelkezik, beleértve a szerencsejátékokat, kaszinó játékokat, kártyajátékokat, bingót és lottókat.

Az Unibet emellett olyan társaságként is ismert volt, amely számos csapatot és sporteseményt szponzorál. A Svédország két legmagasabb labdarúgó ligája szponzora. A közelmúltig az Unibet olyan egyedi csapatokat szponzorált, mint a Paris Saint-Germain vagy az Aston Villa. Szintén a Darts, krikett, Derby versenyek, és sok más sportesemény szponzora a sport világában.

Az Unibet ajánlata

Az Unibetnél a játékos az első helyen áll. Ezért a társaságnak sikerült olyan platformot létrehoznia, amelyen könnyedén játszhat, betétet fizethet és pénzt vehet fel. A társaság a legjobb termékeket, szolgáltatásokat és számos promóciót kínálja a játékosoknak. Sok éves tapasztalat lehetővé tette az Unibet társaság számára megismerkedni az online szórakoztató piaccal, és gyorsan és hatékonyan reagálni a résztvevőinek minden igényére.

Unibet HungaryAz Unibet játékosaival értékelt a magas díj, széles kínálat, adó nélküliség és a biztonság. A játékosoknak lehetősége van fogadni a meccs előtti és az ÉLŐ fogadásokra, havonta több száz video stream felhasználásával. Nagyon sokféle a választék a sportfogadásban. Fogadhat focira, kosárlabdára, röplabdára, de motorsportra is, dartsra, biliárdra, krikettre, vízisportokra, sakkra, strandfocira, strandröplabdára és még sok másra is, sőt, még politikai és kulturális-szórakoztató rendezvényekre is.

Az Unibetnek alacsony a marzsja, ami magasabb szorzókat jelent. A tartomány 4 és 7% között van, tehát a bukmékerek közül az egyik a legjobbakból, ha a szorzók értéke alapján a felkínált eseményekre tekintünk. Vannak itt üdvözlő bónuszok, hűségi akciók az állandó ügyfelek számára, vonzó grafikai kivitel és egyszerű támogatási kapcsolattartás. Kétségtelen, hogy ez az abszolút csúcs a világ bukmékerei között.

Unibet – 20.000 Ft bónusz »Unibet – 20.000 Ft bónusz »

Biztonság az Unibetnél

A társaság nem csak azért vonzza a felhasználókat, hogy vonzó feltételeket kínál az online szórakozáshoz az interneten. Ez szintén a legmagasabb szintű biztonság. Az Unibet az Európai Játékok Szövetségéhez (EGBA) és a Távoli Szerencsejáték Szövetséghez (RGA) tartozik. Ezen felül az eCOGRA ellenőrzi és tanúsítja. Támogatja a regisztrált felhasználók felelősségteljes játszását és a függők támogatásával kapcsolatos tevékenységeket is.

A játékos a „Saját számlám” -> „Betéti limit” jelzőkben bármikor beállíthatja a betét maximális összegét napi, heti és 30 napos időszakban. Nem fog tudni többet befizetni, mint ami limitben van megadva. A limit csak 7 nappal növekszik a megrendelés benyújtása után, de azonnal csökkenthető.

Unibet mobil

Az Unibet lehetővé teszi a játszást weboldalak böngészőből, vagy mobil eszközökről, mint például az okostelefon vagy táblagép. A cég három alkalmazást készített a felhasználók számára a:
• sportfogadásokra
• élő kaszinókba
• pókerre

Unibet Magyar mobilAz iOS-eszközökhöz tartozó alkalmazásokat közvetlenül az App Store-ból töltheti le. Android-alkalmazások esetén a Google korlátozó feltételei miatt az Unibet webhelyről kell letöltenie az alkalmazást. Sajnos az első kettő (sportfogadás és élő kaszinó) nem biztos, hogy elérhető bizonyos régiók felhasználói számára, vagy előfordulhat, hogy nem működnek bizonyos mobil operációs rendszereken. Az élő kaszinó játékot vagy a sportfogadásokat a weboldal mobil verzióján kell játszani. Ez egy érzékeny weboldal, amely felbontást kínál minden típusú mobiltelefonhoz és táblagéphez, tekintet nélkül a képernyő méretére vagy az operációs rendszerre. Bár a játék az alkalmazáson keresztül nem érhető el, a mobil oldal lehetővé teszi az mobil Unibet-számla összes funkciójának a használatát. A játékos behelyezhet, kivehet, ajánlatokat tekinthet meg, fogadásokat tehet, videohívásokat nézhet, élőben játszhat stb.

Unibet – Regisztrálj most »Unibet – Regisztrálj most »

Befizetések és kifizetések az Unibeten

Az Unibet lehetővé teszi a különböző befizetési módokon történő befizetéseket. Csak annyit kell tennie, hogy felmegy a ’Számlám’ jelzőre -> ’Befizetés’. Választhat többek között:

 • hitelkártyák
  • betéti kártyák
  • internetes transzferek
  • előre fizetett kártyák
  • internetes pénztárcák
  • banki átutalások

A legtöbb befizetés azonnali, és 2-3 perc alatt jóváírásra kerül a számlájára. Hagyományos banki átutalások esetén 3 munkanapot igényel, amíg az összeget jóváírják a játékos számlájára. Az Unibet banki adatait a Számlám lapon találhatja -> „Befizetés” -> „Banki átutalások”. Hagyományos befizetésnél kövesse az utasításokat, és adja meg az összes adatot és az egyedi referencia számát piros színnel megjelölve.

Unibet Magyar fizetésiPénzügyi eszközöket az Unibet-számlájáról a bankszámlájára, VISA-kártyájára vagy elektronikus pénztárca-számlájára vehet ki. A fizetés előtt a játékosoktól megkövetelhetik a számla igazolásával egyenértékű dokumentumok benyújtását. Az ellenőrzés célja a jogi, biztonsági és szabályozási előírások betartása, és a befizetés módjától függően beolvasása (fénykép) azonosító kártya (útlevél) és számlakivonata (elektronikus pénztárca), függően a befizetés módjától.

Az online pénztárcáján keresztül befizetett összegek akár 12 órát vesznek igénybe a kérelme benyújtása után. Banki kivonások esetén a tranzakció akár 5 munkanapot is igénybe vehet.

A legfontosabb az, hogy az Unibet egy megbízható és biztonságos bukméker, aki biztonsági tanúsítványokkal rendelkezik. A játékos által befizetett betétek és a játékos által befizetett összegek biztonságosak. Problémák esetén bármikor felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal

Az Unibet lehetővé teszi, hogy napi 24 órában, a hét minden napján kapcsolatba léphessen az ügyfélszolgálattal. A velünk való kapcsolatfelvétel legegyszerűbb módja az élő csevegés, amely megadja a játékosnak a bejelentkezési és e-mail címeket. A várakozási idő a válaszra 2 perc.
Alternatív megoldásként vegye fel a kapcsolatot e-mailben. Ebben az időben az Unibet támogatása akár 8 órát is igénybe vehet.

Unibet – összefoglaló

Az Unibet kétségkívül az egyik legjobb bukméker, amelyek jelenleg a piacon vannak. Ez egy hatalmas tapasztalattal rendelkező társaság, amely garantálja a szórakozást a legmagasabb szinten. Az Unibet weboldal tiszta és működőképes, a bukméker biztonságos, a játék előtti és a LIVE fogadások széles skáláját kínálják. Ez vonatkozik a kaszinóra, a pókerre, az élő kaszinóra, sőt a bingóra és a lottókra. Mindez számos és vonzó promócióval. Az Unibet játékát a kezdők és a tapasztalt fogadók is élvezhetik, akik magas és rendszeres profitot szereznek az online játékokból.

 

Unibet – FAQ – kérdések és válaszok

 

Unibet

bónusz akár 20.000FT

regisztráció regisztráció