22Bet

22Bet
Bonus

bónusz akár 35.000FT

regisztráció regisztráció
Overview
  • Sportfogadás bónusz: 35.000FT
  • Ajánlat: Sportfogadások, élő fogadások, kaszinók, élő kaszinók, bingó, játékgépek, póker
  • Betétek és kifizetések: Visa, Mastercard, Maestro, Skrill, Neteller, Paypal, Paysafecard, Bitcoin

22bet a különböző sportágakhoz kapcsolódó bukmékeri fogadások széleskörű ajánlatával rendelkező bukméker. Ami ezzel jár, itt a legnépszerűbb, de a határozottan kevésbé népszerű sportágak rajongói is találnak maguknak valót. A bukméker ajánlata a játékosoknak világszerte szól, így megpróbálkozhatnak az eddig megtakarított pénzük szaporításával és egyben a kedvenc hobbijukkal is foglalkozhatnak.

22bet–induló bónusz

Azok a játékosok, akik fiókot nyitnak a 22bet bukmékernél egy különleges induló bónuszra számíthatnak. Ez egy nagyon jó információ minden új játékos számára, aki a fiók létrehozásán és az új cégnél új kaland megkezdésén gondolkozik. A kedvező induló bónuszt minden játékos kapja, aki első befizetést teljesít a játékos fiókjára. A mértéke magától a játékostól függ, a bukméker semmit sem ír elő, ezért érdemes a 22bet cég ajánlatával megismerkedni és a kipróbálásáról dönteni.
Elegendő 1euró mértékű letétet befizetni, hogy 122 százalékos üdvözlő bónuszt kapjunk. Ami érdekes, az értéke nem haladhatja meg az 50 eurót, ezért ezt szem előtt kell tartani.

22bet–a bukmékeri ajánlat

22bet bukmékeri cég ajánlata valóban nagyon széleskörű, így nincs probléma azzal, hogy olyan sportágakban fogadjunk, mint labdarúgás, röplabda, kosárlabda, tenisz, jégkorong, ökölvívás, kézilabda, salakmotorozás, de akár biliárd vagy sakk is. Sok azon múlik, milyen sportágakat szeretnek az egyes ügyfelek. A bukméker azonban mindenkinek vonzó árfolyamokat készített elő, így azokat biztos érdemes áttekinteni, a legtöbb érdekelt pedig amellett fog dönteni, hogy hosszabb ideig marad a bukmékernél.
Az ajánlat a növekedő ügyféli igényeknek megfelelően lett kialakítva úgy, hogy senki se érezze magát kihagyottnak. A fogadások problémamentesen hozzáadhatók a kuponhoz az Interneten keresztül. Elég a játékos szerint legjobb meccseket kiválasztani, azokból kupont képezni, majd a győzelemre várni.

22bet–élő fogadások

Ha valaki azon gondolkozik, vajon a 22bet cég élő fogadásokat is készített-e elő az ügyfeleinek, nem fog csalódni, mert az ajánlat ugyanúgy széleskörű, mint a sima árfolyamos ajánlat. Az ilyen megoldást kedvelők problémamentesen játszhatnak élőben és a pénzt is azonnal láthatják a számlájukon, természetesen nyertesség esetében. Az élő fogadások ajánlata a 22bet bukmékernél néhány alapvető ok miatt igen vonzó:

  • állandóan kerül bővítésre,
  • az élő fogadások árfolyamai nagyon kedvezőek,
  • az esetleges nyereményre nem kell egész napot várni.

Érdemes megpróbálkozni az élő fogadásokkal, ugyanis, ha valaki egyszer megpróbálja, az nem akar már más megoldásokkal próbálkozni. Az élő fogadásoknak köszönhetően sok új technikát lehet tanulni a sportmérkőzések fogadásában. Ebben a kategóriában azonban a reflex, az önuralom és a türelem számít. Az érdekeltek a 22bet bukmékernél saját maguk döntenek arról, milyen tétellel akarják indítani az adott kupont. Ami az élő fogadásokat illeti, határozottan jobb a szimpla fogadás valamivel nagyobb összegekkel.

22bet–professzionális ügyfélszolgálat

22bet bukméker főleg azért nyeri meg a játékosok szimpátiáját, mert nagyon professzionális ügyfélszolgálattal rendelkezik. A cég képviselőivel elsősorban e-mailen keresztül, a külön előkészített chaten is fel lehet venni a kapcsolatot. Mindenki kiválaszthatja a magának kedvező megoldást, amit az adott pillanatban vesz igénybe. Ami legfontosabb, az ügyfélszolgálat az ügyfelek kérdéseire a hét 7 napján, a nap 24 órájában válaszol. Ez nagy megkönnyítés különösen az új játékosoknak, akik bizonyos kérdésekben fel akarják oszlatni a kételyeiket, hogy biztosak legyenek abban, hogy az első lépéseiket az új bukméker cégnél helyes módon teszik. Ilyen módon bejelenthető a 22bet cégnél bármilyen reklamáció is, ha valamely ügyfélnél fordul elő. Az ügyfélszolgalat villámgyorsan válaszol valamennyi kérdésre, így mindenki választ kap az általa feltett kérdésre.

22bet–élő közvetítések és statisztikák

Az érdekeltek számára a 22bet bukméker számos különböző élő közvetítés figyelését teszi lehetővé. Ennek köszönhetően a játékosok folyamatosan figyelhetik a kedvenc csapataikat és nyomon követhetik azok eredményeit. Ez megkönnyíti többek között az élő fogadásokat, ha éppen kedvünk van azokat igénybe venni. Ezen a módon sokféle sportág közvetítése történik, bármilyen közvetítési késedelem nélkül.

22bet Magyar cég a professzionális statisztikákra is alapszik úgy, hogy szükség esetén bármikor azokhoz hozzá lehessen férni. Ez hasznos a szakelemzések során, amikor a kupont valamivel nagyobb összeggel szeretnénk indítani, de a kisebb tételeknél is. Ilyen helyzet gyakran fordul elő. A statisztikák magukban foglalják pl. a közvetlen meccsek történetét, az adott csapatok utolsó eredményeit, táblázati helyezéseket stb. Érdemes azokat használni, ha nagyobb esélyt szeretnénk a nyerésre.

22Bet worldwide: 22Bet SK , 22Bet Hrvatska , 22Bet BR , 22Bet HU , 22Bet CZ , 22Bet

22Bet

bónusz akár 35.000FT

regisztráció regisztráció