20Bet

20bet
Bonus

100 EUR bónusz

regisztráció regisztráció
Overview
  • Sportfogadás bónusz: 100% - 100 EUR
  • Ajánlat: Sportfogadások, élő fogadások, kaszinók, élő kaszinók
  • Betétek és kifizetések: Visa, Mastercard, Maestro, Skrill, Neteller, Paypal, Paysafecard, Bitcoin

A 20bet fogadóirodát 2020-ban alapították, és a TechSolutions Group NV társaság alá tartozik. A 20bet elsősorban a sportfogadásra összpontosít. Ugyanakkor azonban saját kaszinót is kínál. Milyen lehet?

Játszás a 20bet-nél

A játék előtt kérjük, mindig ellenőrizze, hogy országa nincs-e azon országok listáján, amelyekre korlátozás vonatkozik. Ebben az esetben nem lesz Önnek lehetséges, hogy legálisan játsszon.
Hasonlóképpen ügyeljen arra, hogy összhangban a szabályokkal  csak azok a játékosok játszhatnak, akik túllépték a szükséges korhatárt. Ez a határ országonként eltérő módon lehet beállítva. A játék megkezdése előtt ismernie kell ezeket a körülményeket. Ügyeljen arra is, hogy megértse az összes játék szabályait.
A 20bet fogadóirodát bevált és biztonságos szolgáltatónak lehet tekinteni. A Curacao Gaming Authority-nál van engedélyeztetve. Minden bizalmas információt, amelyet a webhelyre megad, SSL titkosítás által van megvédve.

A 20bet kaszinó

Az online 20bet kaszinó ennek a fogadóirodának az egyik kedvenc részlegéhez tartozik. Az egész kategória izgalmas élményeket kínál a világ minden tájáról érkező játékosoknak. A 20bet az online nyerőgépek, jackpot játékok és még sok másból a széles skáláját kínálja.
Összesen több, mint 4000 kaszinójátékot kínál csaknem 70 szolgáltatótól. Az ajánlat számos népszerű beszállítót tartalmaz, például az 1x2gaming, a 2 By 2 Gaming, az Ainsworth, az Amatic Industries, az August Gaming vagy a BELATRA Games-et..
A legnépszerűbb címek között szerepel a Wolf Gold, a Great Rhino Megaways, a Dead of Book vagy a Deadwood. A jackpot-játékokból magas nyereményekkel több, mint 100 áll rendelkezésre.  A legjobbak közé tartozik például az Age of the Gods, a Beach Life, esetleg a Caishen’s Cash.

Asztali társasjátékok

Természetesen a 20bet még az asztali társasjátékokat sem hagyja ki. Külön kategória azonban nincs rájuk kiemelve. Így szükséges közvetlenül az interneten ezeket kikeresni. Amint a weboldal vissza adja az eredményeket, egy egész sor játékos meglepve kétségtelenül megállapítja, hogy itt is nagyon sok szórakozás rejlik.
Például a blackjack több mint 60 változatot kínál, köztük a Perfect Pairs, a Multihand és a Red Queen. Rulettet csaknem 70 változatban játszhat. Nem hiányozhat például a francia vagy az amerikai rulett. A baccaratot már klasszikusnak tekinthetjük a kaszinókban, így ezért a 20bet sem lehet kivétel, amely nem kínálná fel. Jelenleg csaknem 30 verzió található a weboldalon, köztük a Mini, a Zero Commission és a VIP.

Kaparós sorsjegyek

A kaparós sorsjegyek rajongói sem nem lesznek megrövidítve semmiképpen. A klasszikus sorsjegyek szintén utat találtak a virtuális világba, és a 20bet is kínál címeket, amelyeket ez a szféra ihletett. Csak ezeket megbízhatóan újra úgy találja meg, hogy kikeresi őket. Sajnos nincs külön kategóriájuk.
A szórakozást azonban ennek nem lenne szabad jelentősen elrontani. Összesen 40 ilyen játék található itt. Megemlíthetők például az olyan címek, mint a Curious Cabinet, Blood Queen, Monsters’ Scratch, esetleg Treasure of Horus.

20Bet Élő kaszinó

A 20bet kaszinó kellően nagy ajánlatot tartalmaz az élő játékokból. Összesen 300-at kínál. Összesen 8 fejlesztőtől lehetséges választani rulettet, blackjacket, baccaratot és pókerjátékot.
A legjobb címek, amelyeket itt lehetősége van játszani, például a Dream Catcher, a Playtech Adventure’s Beyond Wonderland és a Pragmatic Play Mega Wheel. Élő blackjackot az All Bets, az Infinite, és az Azure kínálja. Az élő rulett rendelkezésére áll például az amerikai verzió, az élő baccarat pedig olyan változatokkal kedveskedik a játékosoknak, mint az Auto, a Squeeze, a Controlled Squeeze és a Dragon Tiger,
Az élő kaszinó a 20bet-től így lehetővé teszi a kaszinó légkörének tökéletes átadását közvetlenül az otthonába. A játszás ezért diszkrét lehet, ugyanakkor maximálisan kényelmes. Gyakorlatilag nem kell otthagynia a saját nappalijának kényelmét emiatt.

20Bet Mobil játék

A 20bet kaszinó nem rendelkezik natív alkalmazással a mobil játékokhoz. Így internet böngészőn keresztül játszhat.
Ez a módszer teljes értékű utat nyújt ahoz, hogyan játszani és élvezni a 20bet műhelyének összes játékának gazdag kínálatát. Az érzékeny kialakítású webhely nagyon jól alkalmazkodik bármilyen mobileszközhöz, legyen szó tabletről vagy mobiltelefonról.
A játék megkezdése előtt azonban meg kell győződnie arról, hogy az Ön mobiltelefonja vagy más eszköze kompatibilis-e. Különösen a régebbi Android és iOS rendszerű eszközök már nem garantálják a teljes funkcionalitást, bár különben mindkét rendszernek támogatva kellene lenni.

Betétek és kifizetések

A betéti és kifizetési módszerek széles választéka magában foglalja a leggyakoribb módszereket, mint a fizetési kártyán vagy bankszámlán történő befizetést és kifizetést. Nem hiányoznak szintén a kriptovaluták sem, ami a 20bet fogadóirodát a legjobbak közé sorolja a versenytársai között.
Az egyes módszerek elsősorban a gyorsaságukkal különböznek egymástól. Leggyorsabbak a kifizetések a Visa kártyák által, amelyek csak egyetlen napig tarthatnak. Kivennie legalább 10 EURót kell. A betétek ingyenesek, a minimális betét ismét 10 EURót tesz.

20Bet Bónuszok

Szintén a kaszinó játékosai is kaphatnak vonzó 20Bet üdvözlő bónuszt a 20bet-nek köszönhetően. Ez legfeljebb 100% lehet, ami szintén 120 EUR összegnek felel meg. Ugyanakkor ehez 120 ingyenes pörgetést kap.
A kaszinó számára azonban egy egész sor más vonzó promoakciót is ki lehet használni. Ezenkívül ezeket rendszeresen cserélik. A 20bet fogadóiroda ezért nemcsak az új játékosokra gondol, hanem azokra is, akik már hosszabb ideje részt vesznek a játékban.
Például a játékosok minden héten igénybe vehetik a Friday Reload bónuszt. Ez minden pénteken elérhető. Ha éppen ezen a napon legalább 20 EURó befizetést tesz, és megadja a RELOAD speciális promóciós kódot, bónuszt szerezhet a kaszinó játékokért. A bónusz legfeljebb 50% lehet, egészen 100 EURó összegig.

Ügyfélszolgálati támogatásk

Az ügyfélszolgálat folyamatosan működik. A support@20bet.com e-mail címen lehet kapcsolatba lépni vele. Szintén használhat űrlapot vagy élő csevegést is. Azonban azzal szükséges számolni, hogy az ügyfélszolgálat csak angol nyelven áll rendelkezésre. Épp ellenkezőleg, a weboldal számos világnyelven elérhető.

20bet

100 EUR bónusz

regisztráció regisztráció