Bwin

Bonus

nem ajánljuk ezt a bukmékert

regisztráció regisztráció
Overview
  • Sportfogadás bónusz: akár 20.000FT
  • Minimum összeg: 3 000FT
  • Ajánlat: Sportfogadások, élő fogadások, kaszinók, élő kaszinók, bingó, játékgépek, póker
  • Betétek és kifizetések: Visa, Mastercard, Maestro, Skrill, Neteller, Paypal, Paysafecard..

A Bwin cég az egyik a legnépszerűbb bukmékerek közül a világon. 1997-ben hozták létre; így több mint két évtizede sikeresen működik a piacon. Eredetileg a Bwin név másképp nézett ki – Betandwin. A fogadóiroda ezen a néven működött 2006-ig. Egy csapat 12 emberrel volt felelős a sportfogadásért, és létrehozta a vállalat első termékét. Fontos dátum a Bwin történelmében a 2000-es év volt, amikor a Betandwin először jelent meg a bécsi tőzsdén.

Bwin – nem ajánljuk ezt a bukmékertBwin – nem ajánljuk ezt a bukmékert

Egy évvel később egy kaszinó csatlakozott a sportfogadás ajánlatához. Ezután a cég megváltoztatta a helyét. Az adófizetés megkönnyítése miatt és a növekvő versenytársak piacának nyomon követése érdekében Gibraltárra költözött. Valamivel később a harmadik termék – egy pókerplatform került bevezetésre. Egy másik fontos lépés 2005-ben történt meg. Abban az időben a társaság elkezdett kisebb vállalatokat felvásárolni. Ennek az eredménye az volt, hogy lehetőséget kapott új piacokra belépni. Mint már említettük, egy évvel később, 2006 augusztusában a Betandwint Bwin-re alakították át. Jelenleg a Bwin nagyon népszerű bukméker a piacon; ez a piac egyik legrégebbi és legelismertebb bukméker cége. Több mint 10 millió játékos veszi igénybe szolgáltatásait különböző országokból, köztük Spanyolországból. A Bwin weboldalát az ElectraWorks Limited üzemelteti, amely rendelkezik a gibraltári kormány által a 2005. évi szerencsejátékról szóló törvény rendelkezései alapján kiadott engedéllyel, valamint a gibraltári szerencsejátékokkal foglalkozó bizotság engedélyével. Az ElectraWorks Limited engedélyt kapott arra, hogy sportfogadásokat és online kaszinót működtessen. Teljesen professzionális szolgáltatásokat nyújt, amelyek megfelelnek a felhasználók igényeinek, és ez több mint 100 alkalmazottból álló csapatnak köszönhető. Ők felelősek minden fogadási, kockázatkezelési és ügyfélszolgálati feladat elvégzéséért. A társaság hosszú évek óta rendszeresen aktívan támogatja a csapatokat és a sporteseményeket is. A Bwin logó a Real Madrid, az RSC Anderlecht, a Juventus, a Manchester United, az Olympique Marseille, az AC Milan, az FC St. Pauli, a Bayern München, a Legia Warsaw, a TSV 1860 München, a VfB Stuttgart, a Werder Bremen, Slovan Liberec vagy Barcelona pólóin volt, vagy van. A spanyol bajnokságon a Valencia vagy az Atletico Madrid partnere. A fogadóirodák által korábban vagy jelenleg szponzorált vagy támogatott játékok és események közé tartozik a portugál bajnokság, az Euroliga, a Red Bull Air Race vagy a MotoGP.

A Bwin ajánlata

A Bwin szintén széles körű ajánlattal rendelkezik. A fogadóirodák egyetlen helyen ötvözik az érzelmeket, a hatalmas győzelmeket és a világ legjobb sporteseményeit. Ide tartoznak a legkedveltebb sportágak, valamint a kevésbé népszerűek is. A bukméker az első helyen áll a világon az online játékok tekintetében. A Bwin platform felhasználói nap mint nap közel 100 különböző sportág 30 000 sportfogadásából választhatnak. A foci a legnépszerűbb, de ezen kívül a játékosok számos más sportágra is fogadhatnak, mint például a tenisz, kosárlabda, röplabda, jégkorong, kézilabda, snooker, darts, baseball, motoros sportok, vízi sportok, téli sportok, harci sportok, kerékpározás, golf, krikett, atlétika és még sok más. Ezek meccs előtti fogadások, de szintén élő fogadások is. Ráadásul 2007-ben a társaság elkezdte kiválasztott sportesemények közvetítését a weboldalán. Ezenkívül a felhasználók bármikor számos más piac előnyeit is élvezhetik, online szórakozással, beleértve a virtuális fogadásokat, kaszinót, élő kaszinót vagy pókertermet.

Bwin – nem ajánljuk ezt a bukmékertBwin – nem ajánljuk ezt a bukmékert

Biztonság a Bwin-nél

A vállalat a Gibraltári Szerencsejáték Bizottság és az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága szabályainak betartásával törődik a felhasználóival. Ráadásul, a Bwin betartja az Európai Játék- és Fogadási Szövetség (EGBA) által meghatározott szabályokat. Ezek szabványokat tartalmaznak a fiatal játékosok védelmére és a felelősségteljes játékra vonatkozóan. A társaság szakszerű módon védi ügyfelei személyes adatait, hogy azok ne kerüljenek illetéktelen kezekbe. A Bwin webhelye tökéletesen védett a hackertámadások ellen. Megfelel az iparban alkalmazható legmagasabb szintű biztonsági előírásoknak; például 5 lépéses biztonsági rendszerrel rendelkezik. Ez több tűzfalat és biztonságos 128 bites SSL titkosítást jelent, és korai figyelmeztető rendszereket a kockázatok ellen. Az a tény, hogy a Bwin 2005-ben az EGBA-val (Európai Játék- és Fogadási Szövetség) megalapította az ESSA-t (Európai Sportbiztonsági Szövetség), a Bwin biztonságpolitikája iránti elkötelezettségének legjobb bizonyítéka. Célja az volt, hogy garantálja a felhasználók számára a tisztességes sportfogadásokat, amelyek nem teszik lehetővé a csalást vagy a korrupciót. Csak a felnőtt felhasználók, akiknek számlájuk van a weboldalon, használhatják a Bwin ajánlatát. Meg kell adniuk a személyes adatait, majd hitelesíteniük kell a számlájukat, amely nélkül nem tudják visszavonni a nyereményüket. A hitelesítés célja a csalás és a pénzmosás megelőzése. A felhasználóknak szintén lehetősége van korlátokat szabni a befizetésekre.

Többfogadásos promóció

Azok a felhasználók, akik szeretik a több eseményes fogadási szelvényeket, kihasználhatják a kockázatcsökkentő promóció előnyeit. Elég többszörös fogadást kötni legalább 5 eseménygel, minden eseményre minimum 1,20 szorzóval és 5 euró vagy annál nagyobb téttel. Ha csak egy esemény is hiányzik a többszörös fogadásból, a játékos 50% -os visszatérítést kap a tétből. A promóció a meccs előtti és az ÉLŐ események szelvényeire vonatkozik. Naponta legfeljebb 25 euró visszatérítést kaphat.

Bwin mobil

Mint minden önbecsülő bukméker, a Bwin is elérhetővé teszi ajánlatát az okostelefonok és táblagépek felhasználói számára. A cég elkészített egy mobilalkalmazást, amely elérhető Android és iOS operációs rendszerekhez. Az alkalmazás egy komplett termék, amely semmiképpen sem rosszabb az asztali változat funkcionalitásától. Az alkalmazás felhasználható regisztrációra, befizetésre és pénzfelvételre, meccs előtti és ÉLŐ fogadásokra, vagy videós események megtekintésére. Minden statisztika, amely megkönnyíti a fogadást, szintén kéznél van. Ezenkívül a telefonhasználók használhatják a weboldal mobil változatát, amely elérhető az m.bwin.com címen.

Bwin – nem ajánljuk ezt a bukmékertBwin – nem ajánljuk ezt a bukmékert

Betétek és kifizetések a Bwin-nél

A Bwin lehetővé teszi Önnek a játékszámláját sokféle módon finanszírozni. A felhasználó a következők által fizethet be:

hitel- és betéti kártya (Maestro, MasterCard, Visa)

MuchBetter

Neteller

Skrill

PayPal

Trusty

Paysafecard

banki átutalás

A legtöbb betéti módszer Önnek lehetővé teszi számlája azonnali finanszírozását. Viszont a hagyományos banki átutalás esetén a pénzeszközök 4 munkanap után is megjelenhetnek a játékos számláján.

Az összes kifizetést egy speciális csapat ellenőrzi, és azt meg kell erősíteni bármilyen összeg elküldése előtt. Az ellenőrzési folyamat akár 24 órát is igénybe vehet. Ezután a pénzeszközök átvétele az alkalmazott fizetési módtól függ.

Ami a legfontosabb, a Bwin egy biztonságos és megbízható bukméker. A vállalat számos biztonsági tanúsítványt kapott, az egyszerű és biztonságos pénzátutalásoknak köszönhetően a játékos számlájára és a játékos számlájáról.

Kapcsolatfelvétel a Bwin ügyfélszolgálattal

A felhasználók, akik segítségre szorulnak, bármikor felvehetik a kapcsolatot az Ügyfélszolgálati Irodával. Sajnos a Bwin nem kínál kapcsolatfelvételt az Élő csevegés által, ami szabvány sok olyan vállalatnál, amelyek online szórakoztatást kínálnak pénzért. A legjobb, ha e-mailben keresi fel a Bwint a https://www.bwin.es/es/mobileportal/contact címen elérhető űrlap segítségével.

Előtte azonban érdemes megpróbálni megoldást keresni a problémára a nagyon átfogó GYIK részben.

Bwin – összefoglaló

Kétségtelen, hogy a Bwin jelenleg a világ egyik legjobb fogadóirodája. Ez egy nagy tapasztalattal rendelkező vállalat, amelynek kifizetődő, ha az online szórakozást a lehető legmagasabb szinten kínálja. A Bwin világos és funkcionális weboldallal rendelkezik; ráadásul magas szintű biztonságot nyújt. Nemcsak a személyes adatok védelme terén, hanem a fizetési műveletek szempontjából is. A Bwin nagy erőssége a meccs előtti fogadások széles skálája és egyike a legszélesebb körű LIVE fogadások videó lehetőséggel. És mindezt alacsony külómbözettel és magas szorzókkal, ami lehetővé teszi az Ön nyereményei növelését. Mi több, a Bwin promóciókat kínál mind az új, úgy a rendszeres felhasználók számára is, és mindezt a vállalat egyéb termékei mellett – a kaszinó, az élő kaszinó, a póker és a bingó.

nem ajánljuk ezt a bukmékert

regisztráció regisztráció