1xBet

Overview
  • Sportfogadás bónusz: 30.500FT
  • Ajánlat: Sportfogadások, élő fogadások, kaszinók, élő kaszinók, bingó, játékgépek, póker
  • Betétek és kifizetések: Visa, Mastercard, Maestro, Skrill, Neteller, Paypal, Paysafecard, Bitcoin
  • 1xbet worldwide:

Az 1xbet pillanatnyilag nem érhető el, azt javasoljuk addig fogadj a Unibet-nél:

1.
Unibet

bónusz akár 20.000FT

Már hosszabb ideje komoly játékos a bukméker cégek piacán az orosz 1xbet. A fogadások rendkívül széles választéka, különösen a live típusúaké (átlag 500 esemény élőben) miatt az 1xbet a vezető pozícióra aspirál a többi bukméker között. Figyelemre méltó a mobiltelefonokra letölthető 1xbet alkalmazás is, mivel nem csak Android és iOS rendszerekre van dedikálva, hanem Windows Phone-ra is – ami ritkaság, hogyha a konkurencia ajánlatairól van szó.

Az 1xbet mobile rendelkezik mindazokkal a tulajdonságokkal, amivel egy telefonos alkalmazásnak rendelkeznie kell – a kezelése rendkívül intuitív, áttekinthető, olyan opció csomaggal, ami semmiben sem marad le a számítógépek képernyőin megjelenőktől. Az 1xbet mobil alkalmazásnak köszönhetően, különféle eseményekre tudunk fogadni, gyakorlatilag a világ bármely pontjáról, ahol éppen vagyunk.

A fogadásokon kívül az 1xbet mobile alkalmazással fizetési tranzakciókat, befizetéseket és kifizetéseket is végezhetünk, valamint – ami fontos – jó minőségű streameket nézhetünk az éppen folyó meccsekről, vagy statisztikákat böngészhetünk. El kell ismerni, hogy a video beszámolók mennyisége az éppen élőben folyó sporttalálkozókról hatalmas, és semmiben nem marad le a többi, ebben a tekintetben legjobb bukmékerektől. Nagyon pozitív meglepetést okoz mindenek előtt az a lehetőség, hogy a legalsóbb szintű meccsek eredményeit is meg lehet fogadni. Még akkor is, hogy egy kisvárosban laksz, nagyon valószínű, hogy találsz az 1xBet ajánlatában valamilyen helyi labdarugó vagy kosárlabda csapatot, amelynek szurkolsz.

Gyakran előfordul, hogy az 1xbet internetes fogadóiroda ( mint a Bet365 ) által ajánlott szorzók sokkal magasabbak, mint a többi bukméker cégnél. Szokatlanul széles a „választék” egy adott esemény keretében is, különösen, ami a legnépszerűbb ligákat vagy sporteseményeket illeti. És ami érdekes, az 1xbetben egy kuponban össze lehet vonni egymással néhány fogadást egy adott eseményen belül, pl. a gólok, szögletek számát, vagy a sárgalapok számát. Nagyon klassz opció, szintén az 1xbet mobil verziójában, az un. „cash out”. Ez egy olyan funkció, aminek köszönhetően fel tudunk mondani egy fogadást valamilyen esemény vége előtt, az adott pillanatban javasolt pénzügyi feltételekkel.

Gyakran ugyanis az ösztönünk azt súgja nekünk meccs közben, hogy a számunkra az adott pillanatban előnyös eredmény nem marad meg az utolsó sípszóig – ekkor érdemes élni a „cash out” opcióval, megelégedni egy kicsit kevesebb, de garantált profittal. Abban a helyzetben, amikor fel kell töltenünk a számlánkat az 1xbetben, ezt is megtehetjük az alkalmazás szoftverének közvetítésével, az azonnali letét módszerek igazán széles skálája áll rendelkezésünkre. Lényeges az 1xbet személyzetével való kapcsolat kérdése is. Itt, a standard opciókon, vagyis a hagyományos telefonbeszélgetésen vagy e-mailen túl, lehetőségünk van livechatre is, méghozzá a napi 24h órán keresztül! Tehát ha felmerül bennünk valamilyen kérdés, kétség, vagy technikai problémánk van, akkor az 1xBet ( mint a Unibet ) szolgálatkész személyzete éjjel-nappal, bármikor segít nekünk.

A piacon egyre több bukméker platform létezik, ami lehetővé teszi számunkra, hogy kaszinóban játsszunk, vagy lóversenyen fogadjunk. Nehéz a választás, mivel mindegyik valami érdekessel csábít minket, hogy minél több ügyfélre tegyen szert. Ezért a legjobb itt is, ott is kipróbálni, és megnézni, mit lehet nyerni. Legutóbb ellenőriztük az 1xbet Portugal platformját, amelyről különféle vélemények jelennek meg az Interneten. Érdemes ezért néhány szót szólni róla, hogy maguk győződhessenek meg róla, érdemes-e.

1xbet – FAQ – kérdések és válaszok