Ivibet

Ivibet
Bonus

Bónusz 100% akár 52.000 HUF

regisztráció regisztráció
Overview
 • Sportfogadás bónusz: 52.000 HUF
 • Ajánlat: Sportfogadások, élő fogadások, kaszinók, élő kaszinók, bingó, játékgépek
 • Betétek és kifizetések: Visa, Mastercard, Maestro, Skrill, Neteller, Paypal, Paysafecard, Bitcoin

Ivibet felülvizsgálat – Mit kell tudnod új regisztrálóként?

Új játékosként megtalálni a legjobb fogadóirodát nem egyszerű feladat, ezért cikkünkkel ebben szeretnénk segítséget nyújtani Önnek az Ivibet értékelésünknek köszönhetően. Részletesen kifejtünk majd mindent, amit tudnia érdemes, ha most szeretne regisztrálni, de azt már előre leszögezhetjük, hogy nem véletlenül tartják a magyar fogadók az egyik legjobb fogadóirodának napjainkban.

Fontos részletek és általános információk az Ivibet bukmékerről

Az Ivibet sportfogadási iroda sok fogadó kedvence, ami főként a magas szorzóknak és a sokszínű ajánlati listának köszönhető. Amennyiben itt regisztrál a hagyományos sportoktól kezdve a virtuális sportokon át, akár esport ajánlatokra is fogadhat, és közben sok esetben még élő közvetítést is kaphat hozzá. A weboldal mindeközben magyar nyelven is elérhető, és akár telefonon is felkereshető, ha inkább egy kényelmesebb útját választaná a sportfogadásnak.

Ivibet fogadairóda

Mindeközben pedig egy felhasználóbarát, megbízható weboldalon töltheti el az idejét, és bónuszok sokaságából válogathat, akár új, akár profi játékos.

52.000 HUF bónusz – Ivibet regisztráció52.000 HUF bónusz – Ivibet regisztráció

Regisztráció és bejelentkezés – Hogyan érheti el az Ivibet bukmékert?

A regisztráció a weboldalon egyszerű, és különösebb erőfeszítést sem igényel a folyamat elvégzése. Ráadásul, lehetősége van telefonon is elvégezni, így, ha inkább a kényelmesebb, kisképernyős útját választaná a sportfogadásnak, lehetősége van arra is, hogy teljes egészében kihagyja a weboldalt. Szüksége lesz viszont a személyes adatokra, így a személyi és lakcímkártyáját mindenképpen készítse elő.

A regisztráció alatt az alábbi lépésekkel kell számolnia:

 1. Kattintson jobb felül a “Regisztrálj” gombra
 2. Adja meg az email címét és a jelszavát, és válassza ki Magyarországot
 3. Válassza ki a valutát, és adja meg a nevét és a születési dátumát
 4. Adja meg a címét és a telefonszámát
 5. Olvassa el a feltételeket és fogadja is el azokat

Befizetés és kiutalás – Hogyan töltse fel a számláját az Ivibetnél?

Miután elkészült a regisztrációs folyamattal, a következő lépése az egyenlegfeltöltés lesz. Erre szerencsére többféle lehetőséget is választhat az Ivibet bukmékernél, ráadásul bármelyiket is választja azonnali átfutási idővel és díjmentesen elvégezhető folyamattal számolhat. Friss regisztrálóként egyből átdobja a weboldal a befizetésre, de, ha a későbbiekben keresné a lehetőséget csak a jobb felül található sárga befizetés gombra kell kattintania.

Ivibet sportfogadás

A minimum befizetés attól függően változik, hogy melyik fizetési lehetőséget választotta. Általánosságban viszont az mondható el, hogy az e-pénztárcák 500 és 1700 forinttól érhetőek el, a kártyás fizetés 4000 forinttól és a kriptovaluták a legdrágábbak, ebben az esetben 18.000 forint minimum limittel kell számolnia.

A maximum befizetési limit viszont akár 40.000.000 forint is lehet, így jó eséllyel nem lesz problémája, ha magasabb összeget utalna be. A kifizetésre pedig hasonló szabályok vonatkoznak, ahogy a fizetési módok is megegyeznek a befizetéskor igénybe vehető lehetőségekkel.

 

52.000 HUF bónusz – Ivibet regisztráció52.000 HUF bónusz – Ivibet regisztráció

Az alábbi fizetési módok közül választhat:

 • Visa, Mastercard, Apple Pay – ha kártyával szeretne befizetni
 • Rapid Transfer, Pay via Bank – ha utalni szeretne
 • Skrill, Neteller, Jeton, eZee Wallet, Mifinity, Sticpay – ha e-pénztárcát használna
 • Paysafecard – ha utalványt használnál

 

A kriptovaluták közül pedig az alábbiak érhetőek el:

 • Bitcoin
 • Cardano
 • Dogecoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • XRP
 • Tether USD
 • TRON
 • Stellar
 • Shibainu
 • Polkadot
 • Monero
 • ZCash
 • Dash

 

Fogadási piacok az Ivibet bukmékernél

A fogadások sokszínű listája a nap 24 órájában elérhető lehetőségeket biztosít mindenkinek, aki regisztrál a weboldalon. Legyen szó a hagyományos sportokról, így például a fociról vagy a teniszről, vagy épp a különlegesebb sportfogadási ajánlatokról, egyszerre több 10 ajánlat közül választhatnak az érdeklődők. A legnépszerűbb bajnokságok pedig mind elérhetőek, és legfelül kaptak helyet a sportfogadás menüpontra kattintva.

A lehetőségek közül pedig választhat népszerűség szerint, de akár külön sportág vagy bajnokság alapján is. A legnépszerűbbek között természetesen a foci, tenisz, kosár és a röplabda szerepelnek, de egyszerre több tíz ajánlat érhető el akár tollaslabdára, bokszra, kerékpárra és sok másra is.

Arra az esetre pedig, ha a normál sportfogadás nem keltené fel az érdeklődését, javasoljuk, hogy próbálja ki az e-sport ajánlatokat, melyek a legnépszerűbb videójátékokat foglalják magukba. Az Ivibet biztosítja például a League of Legends mérkőzéseket, de a jól ismert Dota 2 is szép számban megjelenik a fogadási ajánlatok között.

Ha pedig teljes mértékben a szerencsére bízná magát, a virtuális sportok között is válogathat, sőt mi több, ebben az esetben mindenképpen élő közvetítést is követhet a weboldalon.

Az Ivibet bónuszai újaknak és profiknak

A regisztráció után nem szabad elfelejteni, hogy az Ivibet sportfogadási iroda nagyszerű bónuszokat is biztosít a mérkőzésekhez. A sportfogadási ajánlatokhoz például új felhasználóként azonnal egy üdvözlő bónuszt zsebelhet be, amely 100%-os befizetési bónuszt biztosít, a befizetett összeg függvényében akár 52.000 forint összegig. Ehhez, mindösszesen arra kell figyelnie, hogy az első befizetése elérje a 3500 forintot, és arra, hogy teljesítse a bónuszhoz kapcsolódó feltételeket.

Ivibet kaszinó

Arra az esetre pedig, ha 5 napon belül legalább 8200 forintért (20 euró) fogadást rögzített, egy úgynevezett “Előrejelzések” bónuszt is igényelhet, amely akár 350.000 forint értékben adhat ingyenes fogadást. Összesen 10 eseményt kell ebben az esetben megjósolnia a nyereményért, de már akkor is kap 35.000 vagy 17.000 forintot, ha 8 vagy 9 eseményt helyesen tippelt meg.

 

52.000 HUF bónusz – Ivibet regisztráció52.000 HUF bónusz – Ivibet regisztráció

Az Ivibet mobilról

Az Ivibet sportfogadási iroda elérhető mobilról is, sőt mi több, ugyanolyan kialakítást kapott a mobilos változata, mint a gépről elérhető, így akkor sem kell újra megtanulnia az oldal működését, ha útközben váltana a kettő között. Az eléréshez pedig mindösszesen arra lesz szüksége, hogy a mobilja böngészőjéből keresse a weboldal címét. Külön applikáció nem tölthető le hozzá, de a játékosok véleménye alapján a mobilos változat mellett ez nem is hiányzik.

A kisebb képernyőről történő elérés esetén pedig ugyanazokra a funkciókra számíthat, és hátrányban sem szenved majd semmilyen szempontból akkor sem, ha kizárólag a mobiljáról keresné fel a bukmékert.

Az Ivibet sportfogadási iroda ügyfélszolgálata

A bukméker pedig problémamegoldásból is kiemelkedő. Egyaránt keresheti az ügyfélszolgálatot az élő chaten keresztül és emailben is, ráadásul, ha az elsőt választja azonnali átfutási idővel számolhat. Az e-mailes segítségnyújtás esetén pedig szintén hamar, 24 órán belül választ kaphat a kérdéseire.

Fontos viszont megjegyezni, hogy az ügyfélszolgálat jelenleg nem érhető el magyar nyelven, így a legtöbb játékos angolt, vagy németet használ erre a célra Magyarországról. Ami viszont pozitív, hogy erős angol vagy német tudásra nincs szükség, hiszen egy egyszerű fordító által megfogalmazott levelet is megértenek az ügyintézők, és még így is rövid időn belül választ biztosítanak a felmerülő kérdésekre.

Arra az esetre pedig, ha alap kérdése merülne fel, egy GYIK részleg is megtalálható a weboldalon.

Gyakori kérdések és válaszok

Gyakori kérdések és válaszok

Ivibet worldwide: Ivibet Slovensko Ivibet Hrvatska

Ivibet

Bónusz 100% akár 52.000 HUF

regisztráció regisztráció