World Cup 2022: Bolívia – Argentína, Október 13

Labdarúgás, kedd, 2020, Október 13, World Cup 2022, 22:00

Előttünk van a Dél-amerikai VB selejtező 2.-ik köre, amelyben a vendég csapat a kiemelt. Azonban Bolíviában a tengerszinti magasság miatt nem könnyű játszani, nem beszélve a győzelemről. Amikor az argentin-equadori meccsre írtam az elemzésemet és Argentína győzelmére fogadtam, nem egészen úgy gondoltam, hogy egy szabadrúgás dönti el a meccset. De így történt, 1:0 volt a végeredmény. A csapat nem játszott nagyon jól, ezt be kell vallani. És a játékuk pontosan olyan, ahogyan éppen Messi játszik, tehát a csapat nagyon függ a teljesítményén. De megigérte, hogy nagyon fog harcolni azért, hogy a csapat ne essen ki a versenyből, ez kár lenne. Messin kívül a válogatott támadásában vannak még további jó minőségű focisták, Martinez és Ocampos. Biztosan jobban szeretnének segíteni a csapatuknak, gólokra éhesek lesznek. Utoljára, amikor Argentina Bolíviában meccset játszott, ez 2:0 vereséggel végződött számára. Most biztosan javítani szeretné a hírnevét.

Bolívia az első selejtező párbaját Brazíliában játszotta, és 0:5 vereségell el is veszítette. Nem is nagyon van mint elemezni ebben a meccsben, mivel a brazilok minden szempontból jobb csapat voltak, biztosan hogy megérdemelték a magas győzelmüket. Bolíviát csak két alkalommal engedte ellentámadásba menni, a kapura csak egy alkalommal lőttek. Persze, gólt nem szereztek. Bolívia gyengéje a védelem. Az utolsó 7 meccsből hatban legalább 3 gólt kapott. De a támadása sem nem a legjobb. Ahogyan említettem, az előnye ebben a meccsben a hazai környezet, méginkább a tengerszinti magasság, amire ez a csapat meg van szokva, ellentétben az ellenfeleivel.

Mire azonban fogadni. Az egyik oldalon a vendégcsapat Messivel és a kiszámíthatatlan teljesítményével, a másikon a nem legjobban működő védelem és a támadás sem. Az argentinok gondolom, hogy nagyon fognak harcolni azért, hogy ne essenek ki a versenyből, ezért talán mégis a győztesre fogadok. Még szóba jöhetnének a gólok, legalább 2 gólt láthatnánk a meccsben, de nem többet, mint 4,5 gólt.

A mi tippünk: Argentína győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.