Vysshaya Liga 2020: Slutsk – Slavia Mozyr, Március 22

Labdarúgás, vasárnap,  2020,  Március 22, Fehéroroszország, Vysshaya Liga 2020, 12:00

Valójában Fehéroroszország az egyetlen ország Európában, és talán még a világon is, ahol még zajlik jelenleg a legmagasabb labdarúgó-verseny, még a koronavírusnak sem nincs különösebb érdeke, hogy továbbterjeggyen ebben az istenfelejtett orazágban, ezt használjuk ki. A Liga éppen elkezdődött az első körével, benne találkoznak Slutsk és Slavia Mozyr csapatai. Ez a Liga  tavasszal kezdődik és ősszel fejeződik be, tehát egészen más ütemben megy, mint azeurópai ligák töbsége. A tavalyi évadban Sluts a 11. helyen végzett 30 érkőzés után 34 ponttal, 29:46 gólaránnyal. Mozyr 30 mérkőzésben 37 pontot szerzett, ez a 8. helyre volt elég, a gólaránya 35:40. Ebben a mérkőzésben valószinű, hogy kevés gól esik majd. Meglehet, hogy egyik sem. Ezt jelzik az utolsó kölcsönös mérkőzések is FK Slutsk stadionján, amelyek két alkalommal is végződtek 0:0, egyszer 1:0 és egyszer 2:0. Mivel a nyitó kört játszák, a csapatok nem fognak nagyon kockáztatni és minden áron a támadásba rohanni. Mindkét csapat inkább a bebiztosított védelemből játszik majd azzal a céllal, hogy minnél kevesebb hibát csináljon.

De egészen biztosan az információk szerint a házigazda Slutsk a kiemelt csapat. Ennek a csapatnak kiváló eredményei vannak az előkészítőben, a kölcsönös mérkőzések is a javára szólnak. Az utolsó 10 –ől 6 párbajt Slutsk uralt, a többi 4 döntetlen volt. Az utolsó időben a házigazdfa javította a védelmét, ahol a tavalyi évadban hiányosságai voltak. Mozyr előkészülete nem sokat ért, ha nem vesszük figyelembe a 4:0 győzelmét egy második ligás ukrán csapat ellen. A Kupán 2 kontumációs eredmény volt a javukra, így tulajdonképpen nem is volt éles startjuk a ligára. Egészen biztosan hiányozni fog nekik a gyakorlás a pályán, amit az ellenfele nem hagyott ki.

Bár Slutsk tiszta győzelmére nem nagyon merek fogadni, azért döntetlen nélkül, vagy dupla eséllyel bátran fogadok a házigazdára. Jobban felkészült ez a csapat az új évedra, és ha nem is lesz a gólokból sok, vagy egyáltalán semmi, akkor is a fogadásunk nyereséges lehet, vagy olyan, amely nem veszít.

A  mi tippünk: Slutsk győzelme dupla eséllyel – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak