Vysshaya Liga 2020: Shakhtyor Soligorsk – Isloch Minsk, Május 03

Labdarúgás, vasárnap, 2020, Május 03, Fehéroroszország, Vysshaya Liga 2020, 19:00

Ez a Fehérorosz liga egy kicsit mindenki számára kihívás. Nagyon sok kiszámíthatatlan történhet, a győztest majdnem minden alkalommal nehéz megjelölni. Mégis ezúttal úgy döntöttem, hogy megpróbálok kockáztatni. De, természetesen, az elemzések alapján. A táblázatban a házigazda Soligorsk a 11. helyen áll 8 ponttal, 2-2-2 mérleggel, és 5:3 gólaránnyal. Ellene áll a pályára a vendég csapat Isloch Minsk, aki a 2. helyet foglalja 12 ponttal 4-0-2 mérleggel és 9:7 gólaránnyal. A győzelmére a szorzó rendkívül kedvező. A kérdés, hogy mennyire reális idegenben a győzelme. És ez benne a kockázat. De nem lehet véletlen, hogy ez a csapat a második legjob. Azonban eddig csak 1 párbajt játszott idegenben Brest ellen, ezt 3:1 eredménnyel elveszítette. Isloch elsősorban a támadásaiban kiváló, az alapcsoportjában 4 jó minőségű támadója van. Együtt tavaly 40 gólt szereztek a ligában. Yansane Momo tavaly 11 gólt, az idén már 3 szerzett, Yanush Nikolai szintén 11 gólt tavaly, az idén eddig 1 gólt, Makas Alexandr tavaly 10, az idén 2 gólt, és Komarovski csapat kapitány tavaly 8, az idén 3 gólt. Épen Yanush Nikolaira számítanak leginkább a csapattársai, hogy sikerül neki gólt szerezni, nem is lenne csoda, mivel nagyon szorgalmas.

Meg kell jegyezni, hogy mindkét csapat az első 5 legjobb közé tartozik Fehéroroszországban, nem nézve arra, milyen helyet foglalnak jelenleg a táblázatban. Soligorsk az idén még otthon nem győzött, 1 döntetlent szerzett és 2 vereséget szenvedett. Zhodino és Slutsk verték meg. A gólaránya otthon 3 mérkőzésből 1:3. Ezért gondolom, hogy Islochnak is sikerülhetne valami hasonló. Nézzünk még néhány kölcsönös mérkőzést, amelyeket Soligorskban játszottak az utolsó években, pontosabban 2016-2019 között, 4 meccs, 4 vereség Isloch számára. Ezekben a gólarány 11:0 volt, tehát ez azt jelenti, hogy Isloch egyetlen gólt sem szerzett, és valószínű, hogy tud itt játszani.

Azonban az akkor volt, most meg most van, a helyzet változik, a fogadást biztosíthatjuk azzal, hogy döntetlen nélkül játszunk, tehát abban az esetben, ha mégis döntetlen lenne a végeredmény, a tét vissza jár.

A mi tippünk: Isloch Minsk győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok az Bet 365 fogadóirodánál találhatóak