Vysshaya Liga 2020: Isloch Minsk – Vitebsk, Április 26

Labdarúgás, vasárnap, 2020, Április 26, Fehéroroszország, Vysshaya Liga 2020, 17:00

Kedves sportrajongók, az új koronavírus járvány miatt a sporteseményekből csak sovány kínálatából választhatunk, de remélem, ez az állapot már nem fog sokáig tartani. Így ismét a fehérorosz ligából választottam mérkőzést, amely liga még az egyetlen, amely ahogy-ugy összehasonlítható a gyengébb európai ligákkal. A 6. kör utolsó mérkőzésében vasárnap este felé találkoznak Isloch Minsk és a vendégei Vitebskből. Két előkelő csapatról van szó a fehérorosz bajnokságról. Isloch egy olyan csapat, amely ki tudja használni az ellenfél hibáit. A legjobb fegyverei a gyors ellentámadások még olyan csapatok ellen is, amelyek jobbak a pályán. Isloch a táblázatban az 5. helyen van, 9 ponttal 3 győzelemért, döntetlene nincsen, 2 alkalommal szenvedett vereséget, a gólaránya kiegyensúlyozott 7:7. Nézzük aprólékosabban a gólstatisztikát. Isloch az utolsó 3 mérkőzésen 7 gólt kapott, ami 2,33 gól egy mérkőzésre, az utolsó 14 hazai párbajából tízben legalább 1 gólt kapott.

Vitebsk egy nagyon fegyelmezett csapat. Türelmesen tudja ostromolni az ellenél kapuját. A csapat a 2. helyen áll 10 ponttal 3 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel. A gólaránya 4:3, tehát csak a gólarányával külömbözik az első Slutsk csapatától. Érdekes módon, még a győzelmek és vereségek sorrendje is megegyezik. Nézzünk tehát néhány gól statisztikát. Vitebsk 5 mérkőzésben tehát 4 gólt szerzett, ami 0,8 gól egy mérkőzésre. Más szempotból, az első 5 párbajból négyben legalább 1 gólt szerzett. Egymás után 3 alkalommal szerzett gólt. Az utolsó 9 mérkőzéséből 8 alkalommal tudott legalább 1 gólt szerezni. Nézzük még a kölcsönös mérkőzéseket, az utolsóban 3:2 győzött, tehát 3 gólt szerzett egy párbajban, az utolsó 3-ban minden alkalommal szerzett gólt, öszesen hatot, ami 2 gól átlagban egy mérkőzésre.

A papíron Isloch a kiemelt csapat. Ez azért is lehet, mert otthon játszik. De én az esélyeket egyenrangúnak látom. Annál inkább, hogy a fehérorosz ligában sok a meglepetés és a csapatok közotti minőségben nem nagyon nagyok a külömbségek. Ezért is arra fogadok, hogy Vitebsk legalább 1 gólt szerez.

A mi tippünk: Vitebsk legalább 1 gólt szerez – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál találhatóak