Vysshaya Liga 2020: FK Minsk – Dinamo Minsk, Március 28

Labdarúgás, szombat,  2020,  Március 28, Fehéroroszország, Vysshaya Liga 2020, 15:00

Mivel tart a járvány, nem sok sportesemény közül lehet választani, marad tehát a fehérorosz bajnokság, amelyet még eddig nem szüntették meg. Szombaton már a második kört kezdik el játszani, egymás ellen lép a pályára két városi rivális is, FK Minsk és Dinamo Minsk. A papíron Dinamo a kiemelt csapat. De tekintettel arra, hogyan lépett a versenybe a riválisa, és tekintettel az előkészítő mérkőzésekre, úgy érzem, hogy a találkozó eredménye nem lesz olyan egyértelmű, ahogyan ezt a bukmékerek előrejelzik a szorzókkal. Dinamo a múlt héten meglepetést okozott, amikor otthon vereséget szenvedett a verseny új tagjával, Rush Brest csapatával 0:1. Nost tehát van mit javítani. A statisztikai adatai nem nagyon jól néznek ki, Dinamo már 4 alkalommal egymás után vereséget szenvedett, az utolsó 14 mérkőzésből csak 1 meccset nyert meg, az utolsó 20 mérkőzésből csak 2 meccset. Itt egyszerűen látható a válság, amely a csapatot kínozza. Idegenben azutolsó 9 párbajban egy alkalommal sem nem győzött, 5 vereség és 4 döntetlen bennük a mérleg. A kölcsönös mérkőzésekben egymás ellen 2 döntetlen és 1 győzelem Dinamo stadionján Dinamo javára.

Azért sokkal jobban tetszik FK Minsk csapata, a szombati házigazda, ezek ugyan nem a kiemelt csapat, de a játékuk és az eredményeik sokkal jobbak az előkészítőben is. Ez egy szimpatikus csapat jó játékosokkal. A csapat közepén áll néhány kiváló játékos az ukrán bajnokságból, az orosz kapus Leonov Samara kapujában is állt már, de 20 évesen sérülést szenvedett, ez lefékezte a karrierjét, de most még 25 évesen is a perspektív játékosokhoz tartozik. A házigazdától a támadás várható lesz, így egy érdekes találkozót láthatunk majd. FK az első bajnoki kört megnyerte 1:3 eredménnyel Belshina ellen idegenben. Ha a statisztikákat nézzük, akkor lárhatjuk, hogy FK az utolsó 6 párbajában 5 alkalommal nem szenvedett vereséget, az utolsó 15 párbajában 11 alkalommal nem szenvedett vereséget, hazai pályán azutolsó 5 párbajból 4 alkalommal nem szenvedett vereséget, 3 győzelem, 1 döntetlen.

Fogadni a bukmékerek ellen fogok, tehát arra, hogy FK Minsk otthon nem szenved vereséget, győzelem döntetlen nélkül lesz a fogadásom.

A  mi tippünk: FK Minsk győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál találhatóak.