Vysshaya Liga 2020: Dinamo Minsk – Neman Grodno, Április 16

Labdarúgás, csütörtök,  2020,  Április 14, Fehéroroszország, Vysshaya Liga 2020, 18:30

Ez a verseny már a kezdetektől sok „meglepő” eredményt nyújtott nekünk. Szándékosan ezt idézőjelekbe tettem, mert az összes csapat minősége nagyon rossz. Nem tudom, nézték-e valamelyik mérkőzést, de számomra úgy tűnik, hogy a mérkőzések minősége megegyezik a legalacsonyabb profi (vagy inkább félig profi) versenyekkel Európában. Sokszor a szerencsésebb csapat nyeri meg a mérkőzést. Egyszerűen, ha a meccs gól nélkül végződik, vagy csak egy gól esik, nem lepődök meg. Dinamo Minsk csapatának minden évben a legmagasabb ambiciói vannak. A múltban az Európai Kupák előfordulóiban is játszott. Az idén is biztosan szeretne a legjobb 3 között végződni. Azonban ezt a szezont egyáltalán nem jól kezdte, jelenleg csak a 14. helyen áll csupán 3 ponttal az egyetlen győzelméért 2:0 Torpedo Zhodino ellen. A Belarusz Liga nagyon kiegyensúlyozott, elég két-három győzelem egymás után, és a táblázat ellenkező oldalán találja magát a csapat. Az utolsó mérkőzésével  a csapat nem bírkózott meg Gorodeastadionján, 0:1, biztosan Danil kibocsájtása miatt is. Azonban csütörtökön nagy esélyük van ezen javítani a fővárosi focistáknak, mivel hoszú távon sikeresek Neman Grodno csapata ellen.

Neman Grodno ebben a szezonban már két alkalommal játszott idegenben, és egy alkalommal sem nem győzött. Isloch ellen 0:1 és Soligorskban 0:0. Tavaly a csapat a 9. helyen végzett 36 ponttal. A mérlegük10-6-14 volt 28:37 gólaránnyal. Átlagban 09 gólt szereztek egy párbajban. A jelenlegi szezonba egy kicsit jobban léptek, mint az ellenfelük, 4 mérkőzésből csak egyetlent veszítettek el. Márciusban a csapathoz 2 új játékos érkezett.

A csütörtöki két ellenfél 2016 óta öszesen 7 alkalommal találkozott. Ebből hatszor Dinamo Minsk örült a győzelemnek. Azonban a szezon még csak az elején jár, nem szükséges pánikba esni egyik csapatnak sem. Most úgy gondolom, hogy az első perctől fogva megmutatkozik a házigazda egyényi minősége. Fogadni lehetséges a gólokra is, inkább csak kevés gólra, például, több, mint 1,5 gól esik a párbajban, vagy a házigazda győzelmére.

A  mi tippünk: Dinamo Minsk győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak