US Open 2021- Men, hard: Bautista – Kyrgios, Augusztus 31

Tenisz, kedd, 2021, Augusztus 31, US Open, 02:00            

Közeledik a szezon utolsó grandslam 1.köre a Flushing Meadow tenisz központban. Játszani a spanyol Bautista az ausztrál Kyrgios ellen fog Louis Armstrong stadionján. Roberto Bautista Agut a képességeihez képest inkább gyengébb, átlagon alatti szezont él át az idén. Cincinattiban kiesett azonnal az első körben 4:6, 4:6 eredmények után Grigor Dimitrov-all, akinek a jelenlegi formája szintén nem a legjobb. Az idei teljesítményei a grandslam versenyeken például Ausztráliában az első körben fejezte be a versenyt Albot által 6-7, 6-0, 6-4, 7-5 eredményekkel, Franciaországban a második körben Henri Laaksonenel 6-3, 2-6, 6-3, 6-2 eredményekkel és Wimbledonban a tornát a párbaj után hagyta el a későbbi elődöntős Denis Shapovalov-al 6-1, 6-3, 7-5 eredmények után. Bautista egyébként már hosszabb ideje a szélesebb csúcs teniszezők közé tartozik, azonban az utolsó hónapokban a pályafutása legroszabb eredményeit produkálja. Mostanában sok hibát követ el a pályán és nem segít magán még az adogatásaival sem. 

Nick Kyrgios eredményei sem nem ideálisak. Egyetlen győzelmét az amerikai kontinensen Kevin Andersonnal szerezte 7-6, 6-4 eredménnyel a tornán Atlantában. Tavaly az US Open nélküle zajlott le, tavaly előtt Rublev által esett ki a második körben egy kiegyensúlyozott három szettes csata után. Az idei Australien Open tornán csak Dominic Thiemel esett ki annak ellenére, hogy 2:0 vezetett szettekre. Wimbledonban kiharcolta az első kört a francia Humbert-el, a harmadik kört a kanadai Augero-Aliassimov ellen 1:1 eredménynél feladta. A French Open-t nem játszotta. Nick Kyrgios nagyon tehetséges teniszező, biztosan a legjobb 5 közé is tartozhatna, ha nem lenne olyan önfejű és ha 100% energiáját a tenisznek szentelné. Hallottuk, hogy komolyan gondolkodik a pályafutása befejezésén, más szavakkal, minden tornán úgy játszik, mint ha utoljára játszana. Nagyon hiányoztak neki a rajongói a pálya nézőterében, ezért állítólag nem vett részt az Olimpiai Játékokon sem. Az előkészítő meccsekben kemény felületen 4 meccsből csak egyet nyert meg, de a vereségei Opeka, Norrie és Mcdonald ellen nem olyan nagy szégyen. 

Fogadni a háborgó ausztrál teniszező győzelmére fogok. Ugyan a bukmékerek az ellenfelét vélik favorittá. Úgy gondolom, hogy a jelenleg egészen value szorzók a meccs közeledésével csökkenni fognak, ezért megéri most fogadni velük, akik velem egyetértenek.  Ha Kyrgios igazán be szeretné fejezni a teniszező karierjét, biztosan mindent belead a meccsbe és megtesz mindent a győzelemért. 

A mi tippünk: Nick Kyrgios győzelme – a legjobb oddsok a 22bet fogadóirodánál találhatóak