UEFA Nemzetek Ligája 2020/2021: Spanyolország – Svájc, Október 10

Unibet

Labdarúgás, szombat, 2020, Október 10, Nemzetek Ligája, 20:45

Spanyolország ismét igyekezni fog a hazai győzelemért a Nemzetek Ligáján, Luise Enrique legénysége a táblázat élén áll 4 ponttal 2 meccsből, míg Svájc az utolsó 1 ponttal. Spanyolország 1:1 döntetlennel kezdte a csoportokban Németország ellen, 3 nappal később 4:0 győzelmet szerzett Ukrajnával. Szerdán pedig 0:0 döntetlent Portugáliával. A találkozót a házigazda úgy vélte, mint egyfajta edzést a következő 2 meccs előtt. Meg kell mondani, hogy Spanyolország fölénye az utolsó években már nem az, ami szokott lenni, de a kvalifikálási meccsekben az EURO-ra csak 4 pontot veszítettek 10 párbajban. La Roja így már 14 meccsben egymás után verhetetlen volt minden versenyt beleértve, utoljára Horvátország verte meg a 2018/19.-ik évadban. A 2010.-esi VB bajnokok otthon nyugalomban szeretnének győzelmet szerezni a csoportok 4.-ik mérkőzése előtt, amelyet Ukrajnán játszanak majd. Enrique tréner biztosan változtat valamit a csapatnál a szerdai meccshez képest, David de Gea, Pau Torres, Jesus Navas és Ansu Fati biztosan vissza térnek az alapba. Sergio Busquets és Rodrigo is ott lehetnének.

Svájc a versenyt 2:1 vereséggel kezdte Ukrajnán, 3 nappal később Németországgal 1:1 döntetlent harcolt magának ki. Petkovič tréner csapata a csoportban a 4.-ik helyen áll 1 ponttal, azonban nagyon feléledett a csapat a német dönti miatt, mivel jó teljesítményeket nyújtott. Szerdán egy baráti találkozó volt a programján Horvátország ellen, ezt 2:1 eredménnyel veszítette el. Most két erős ellenfél vár rá, a spanyolokon kívül még a németek rövid időn belül. A csapat káderében hiányozni fog Renato Steffen és Breel Embolo, ami azt jelenti, hogy a széleken változások lesznek. Steven Zuber és Remo Freuler is talán játszani fognak, biztosan ott lesz a támadásban Haris Seferovic.

Fogadni Spanyolország győzelmére fogok, bár a gólokra is elégé kedvező szorzók vannak kiírva. Míg a győztesre 1,4 körüliek, legalább 1,5 gólra 1,26 körül mozognak, legalább 2,5 gólra a meccsen 1,8 körüli szorzókkal fogadhatunk a bukmékereknél. Már csak okosan kell választani.

A mi tippünk: Spanyolország győzelme – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál találhatóak.