UEFA Nemzetek Ligája 2020/2021: Oroszország – Magyarország, Október 14

Labdarúgás, szerda, 2020, Október 14, Nemzetek Ligája, 20:45

A Nemzetek Ligája 3.-ik csoportjában Oroszország 3 meccs után az első helyen áll 7 ponttal és 7:4 gólaránnyal. Magyarország 6 pontot szerzett 4:3 gólaránnyal. A két csapat az első helyért fog harcolni, a harmadikon Törökország van 2 ponttal, a negyediken Szerbia 1 ponttal. Az oroszok nem elégednek meg 1 ponttal a döntetlenért, mert még Törökországba utaznak, és így veszélyeztetnék az első hely megszerzését. Magyarországon az oroszok 2:3 győzelmet szereztek, már az első félidőben 0:2 vezetésben voltak, és a második félidő első percében megszerezték a 3.-ik góljukat. Ebben a pillanatban nagyon egyértelműnek nézett ki a meccs végeredménye. Oroszország meccseiben egészen jól esnek a gólok, az utolsó 8 mérkőzésén minden alkalommal legalább 2 gól esett. Például a hazai mérkőzésén Svédországgal 1:2 volt az eredmény, és persze a szomorú 2:3 a mi nemzeti csapatunkal. Ezen a visszavágón a gólokból szintén lehetne több is.

Szerencsére, Magyarország a 62.-ik és 70.-ik percben javított a végső 2:3 -ra. Kár, hogy nem sikerült a fiúknak legalább még 1 gólt szerezni, így egészen drámai volt ez a mérkőzés. Minden szempontból a magyarok voltak a jobbak, nem érdemelte meg ez a válogatott a vereséget. A lövésekre öszesen 12:6, közvetlen a kapura 8:3, a labda a meccs 57% volt nálunk, de végül is a gólok számítanak, és ezzel az oroszok voltak a jobbak. Magyarország meccseiben szintén esik bővebben a gólokból. Az utolsó 16 meccsből 12-ben legalább 2 gól esett. Például Bulgáriában 1:3, vagy otthon az 1:2 veresége Szlovákiával.

Úgy gondoltam, hogy fogadni a gólokra fogok végül, a győztesre az oddsok alacsonyak, szerintem nem olyan egyértelmű Oroszország győzelme, bár nagyon valószinű. A gólokból több is lehetne, 1,5 gólnál több esik. Oroszország és Magyarország is nem játszik gólokra szegény mérkőzéseket, átlagban 4,1 és 3,3 gól egy meccsre. Azonban amikor megnéztem az oddsokat, világos volt, hogy a győztesre a bukmékerek magasabb értékeket írtak, mint 1,5 gólra. Így legalább ha szurkolunk a magyar fiúkra, és mégsem nem győznének, akkor legalább pénzt nyerünk, ha az oroszok győznek.

A mi tippünk: Oroszország győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.