UEFA Nemzetek Ligája 2020/2021: Magyarország – Törökország, November 18

Labdarúgás, szerda, 2020, November 18, Nemzetek Ligája, 20:45

A Nemzetek Ligája 3.-ik csoport utolsó körében találkozik Magyarország Törökországgal. Ez a meccs még mindig a továbbjutás harca lesz. Az első kölcsönös mérkőzés, amely logikusan Törökországban játszódott, meglepő módon magyar 0:1 győzelemmel végződött, ezt talán senki sem nem várta a magyar rajongókon kívül. Mostanában a magyar válogatott egy merész, aktív labdarúgást produkál, mivel a csapatot még egy kicsit túlhaladja a középpályás Dominik Szoboszlai. A 2020-asi EURO selejtezőjén a csoportban Szlovákiával, Wales-szel, Horvátországgal és Azerbajdzsánnal a negyedik helyen végeztek 4 győzelemmel és 4 vereséggel, 8:11 gólaránnyal. Otthon a csapat jó teljesítményeket mutatott, Horvátországot 2: 1 és Waleset 1: 0 győzte le. Sőt, a pótselelytezőben 3:1 győztek a bolgárokkal és otthon 2:1 Izlandal, így bent vannak a fiúk a versenyben. Ebben a versenyben még otthon az oroszokkal szenvedtek 2:3 vereséget, de Szerbiában 1:0 győzelmet és Oroszországban 0:0 döntetlent szereztek, a hétvégén otthon ismét a szerbekkel 1:1 döntetlent. Tehát a meccsek nem szegények a gólokra, kivéve az utolsó kettőt.

A törökök az EURO selejtezőjén a csoportban a franciákkal, Izlandal, Albániával, Andorrával és Moldáviával voltak egy csoportban. Ebben a versenyben a 2.-ik helyen végzett a csapat, így bent vannak a versenyben. A mérlege 7 győzelem, 2 döntetlen és 1 vereség. A gólaránya 18:3 volt. Otthon 4 győzelme és 1 döntetlene volt, itt a franciákat is megverte, Franciaországban döntetlent szereztek. Izlándon 2:1 vereséget szenvedtek. Ebben a csoportban a mérlege 1-3-1 és a gólaránya 6:6. A vezető oroszokra csak 2 pont vesztességük van, öszesen 6 pontjuk van. Több lehetne a pontja, ha kevesebb döntetlen és több győztes eredménye lenne. A hétvégén otthon Oroszországot 3:2 győzelemmel verték meg egy nagyon szép mérkőzésben. Ebben az esetben sem mondható, hogy Törökország mérkőzéseiben kevés lenne a gól.

Ismét nehéz a győztesre fogadni nagyobb kockázat nélkül, ezért inkább a gólok számára fogadok, legalább 1,5 gólt láthatunk a meccsen.

A mi tippünk: a mérkőzésen legalább 1,5 gól esik – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál találhatóak.