UEFA Nemzetek Ligája 2020/2021: Izrael – Szlovákia, Szeptember 07

Bet365

Labdarúgás, hétfő, 2020, Szeptember 07, Nemzetek Ligája, 20:45

A szlovák csapat a csehekkel nem sok tudást mutatott, talán még a mérkőzés első 10 percében. Miután már a csehek 3:0 vezetésben voltak, Schranz szépített 3:1-re, de ez már semmit sem nem jelentett. A szlovák csapat sikertelensége mögött Hapal edző állhatna, aki nem tud úgy bánni a csapattal, ahogyan szükség volna. Egyszerre csak a csapat támaszai öregednek, nincsenek jó formában, ehez még a Covid rendeletek komplikálják a dolgokat, talán erősebb személyiségre lenne szükség a helyén. Hiányoztak a játékosok, mint Hamšík, Dúbravka, Hancko, Mak, Stoch, Rusnák, Greguš, egészen kiestek Škrtel, Hubočan vagy Nemec. Ezenkívül még Duda és Štětina is megsérültek a meccsben a csehekkel. Mivel Duda hosszabb ideig nem áll a gyepre. Állítólag Pekarík sem utazhat Izraelbe, mivel a klubja Hertha ezt nem kívánja a coronavírus miatt. Hasonlóan Zrelák, őt Norinberg nem engedi. A szlovák csapat ereje egyszerűen hiányzik, Hapal elveszítette a csapat alapját.

Bár Izrael úgy nézhet ki, mint a csoport outsaidere, ez azonban nem így igaz. Néhány játékosa is jó versenyekben játszik, vannak tapasztalatai az egyes játékosainak. Nir Bitton már évek óta Celtic-nél játszik, ahová Abd Elhamed is nemrégen átlépett. Dasa Vitesse Arnhem csapatnál játszik, Natcho évekig Kazaň és CSKA csapatában. Azonban Izrael legnagyobb ereje a támadásban van. Eran Zahavi mellett, aki Kínában focizik, itt van a fiatal Solomón Šachťar Doneckből és főleg Dabbur, ako Salzburgban vált híressé és most Hoffenheimban játszik. És ehez még Ruttensteiner edző kezében van Shon Weissman, aki az osztrák ligán Wolfsberger színeiben 30 gólt szerzett 31 meccsben, ezt a spanyol Valladolid is észre verte, így Spanyolországban is játszani fog. Peretz és Tibi szintén a csapat támaszai közé tartoznak, ezek Maccabi Tel Aviv csapatánál játszanak. Izrael 1 pontot szerzett az első meccsben Skócia ellen 1:1 döntetlenért.

A szlovák csapat hangulata nem a legjobb, sem az elérhető játékosok minősége. Fogadni ezért Izrael győzelmére fogok, de bebiztosítom ezt a döntetlennel.

A mi tippünk: Izrael győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál találhatóak.