UEFA Nemzetek Ligája 2020/2021: Bulgária – Írország, Szeptember 03

Bet365

Labdarúgás, csütörtök, 2020, Szeptember 03, Nemzetek Ligája, 20:45

A Nemzetek Ligája következő mérkőzésében Bulgária találkozik Írországgal. Írország az EURO 2020/21 selejtezőjén csak a 3.-ik helyen végzett, de az utolsó pillanatig és erejéig harcolt a tovább jutásért az erős Dániával és Svájcal. Írország legénységének a listáján olyan nevekkel találkozhatunk, mint Doherty, Whelan, Hourihane, McClean, Browne, Clark, Hendrick, Duffy és Randolph. Ezek mindegyikük olyan focisták, akik az első angol, vagy skót ligában játszanak. Írország türelmesen várakozni fog az esélyére, és bízok benne, hogy ezt ki is használják. 2019-ben otthon képes volt megverni Bulgáriát 3:1 eredménnyel, a kapura 15:11 arányban lőttek, és labdatartásban is jobbak voltak, 54%-46% aránnyal, ez egy baráti találkozó volt.

A bolgár válogatott már sok éven át rosszul van vezetve. Az utolsó 9 mérkőzésből 2019 és 2020-ban öszesen 7 alkalommal is vereséget szenvedett. Bulgária az utolsó év folyamán csak Csehországot volt képes megverni 1:0 eredménnyel a kvalifikálásban, amikor tulajdonképpen már senki nem veszíthetett el semmit. Bulgária az Euro selejtezőjén egyáltalán nem járt jól. A 4.-ik hely a csoportban Anglia, Csehország és Koszovó után becsukta előtte az ajtót. Csak egyetlen győzelem 8 mérkőzésből, már csak Monte Negro volt rosszabb válogatott ha a megszerzett pontokat vesszük figyelembe. Az írországi csapat jobban végzett, bár csak a 3.-ik helyen, és várni fogja a pótselejtező Szlovákiával a tovább jutásért, és a jobb csapat Boszna-Hercegovina és Észak-Írország közül. Bulgária nem fogja olyan komolyan venni a mérkőzést, mint Írország, amelyek szüksége van felkészülni a pótselejtezőre, amely kb. egy hónap múlva lesz. Írország csak egy meccset veszített ell a kvalifikációs csoportban Svájc, Dánia és Grúzia csapataival, ami nagyon jó teljesítmény. Ott volt még Gibraltar is a csoportjukban, de ez a csapat egészen más szinten mozog a minőségével az ellenfeleihez képest, eddig pont nélkül van.

Fogadni Írország győzelmére fogok, mivel mégis csak a csapat minősége magasabb szinten van, de bebiztosítom ezt a fogadással döntetlen nélkül.

A mi tippünk: Írország győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál találhatóak.