UEFA Európa Liga 2021/2022: Napoli – Spartak Moskva, Szeptember 30

Labdarúgás, csütörtök, 2021, Szeptember 30, Európa Liga, 18:45            

A Bajnokok Ligája után azonnal az Európa Liga folytatódik, a Spartak Moskva klubja utazik Napoliba játszani a második legfontosabb európai trófeáért. A Napoli az utolsó években a csúcsminőségű olasz klubok közé tartozott, és ez az idén sem nem változott. Az idei évadban kiválóan játszik. Az első 6 bajnoki kört mind megnyerte, igaz, a nagyobb klubok kózül csak a Juventusszal játszott, aki ismét nem a legjobb formájában van, vagy legalább volt a szezon elején, mivel 2 döntije és 2 veresége van az első 4 meccsben, csak az utolsó kettőt nyerte meg. Utoljára a Napoli a Cagliari klubját verte meg, azonban ez a klub az utolsóelőtti helyen van. A gólaránya 16:2, az utolsó 3 meccsben nem kapott gólt. A csapatban jól működik a védelem, de a támadása is dícséretre méltó. Az Európa Ligán az első meccset a Leicester stadionján játszotta, ez a mérkőzés 2:2 döntetlennel végződött, mindkét gólt az olaszoknak Osimhen szerezte a 69.-ik és 87.-ik percben, az angolok oldalán a 9.-ik percben Pérez és 64.-ikben Barnes szerezték. Ebből kiderül, hogy az angolok vezetését 2 góllal az olaszok kijavították. 

A Spartak azonnal az első meccsben 0:1 vereséget szenvedett otthon a Legia Warszawa klubjától. A gólt a hosszabbításban Lirim Kastrati szerezte. A hazai bajnokságon sem nem rendelkezik elbűvölő eredményekkel, 9 körben 13 pontot szerzett 4 győzelemért és 1 döntetlenért, 4 ellenfele megverte. A gólaránya 10:8 és a tabella 8.-ik helyén áll. Általában eddig a nála gyengébb csapatokkal vereséget szenvedett és a gyengébb csapatokat megverte, vagy döntit szerzett. Így még az orosz bajnoság kereteiben is csak egy nagyon átlagos csapat. A csapatot Rui Vitoria vezeti, gondot okoz neki 3 gyengélkedő játékosa. Egy ilyen hatalmas ellenfél ellen nagyon észrevehető lesz ez a hiány. Mindennek ellenére, mivel csak az első meccsek vannak lejátszva, a reménye tovább jutni még nincsen teljesen eltemetve, hiszen kedden is a Bajnokok Ligáján született néhány meglepetés, ez az Európa Ligán is megtörténhet. Biztosan az orosz srácok is mindent beleadnak a mérkőzésbe, nem adják ingyen a bőrüket. 

Fogadni, természetesen, a Napoli győzelmére fogok. Persze, nem tisztán, mivel ezekkel a szorzókkal nem éri meg, hanem hendikepben. Még így is jól át kell gondolni, mennyire éri meg. Egy másik lehetőség, hogy a Napoli győzelmére és hogy legalább 1,5 gól esik a mérkőzésen. Itt valamivel jobbak a szorzók, mint a -1,0 hendikepnél. Gondoljunk a kockázatokra, value fogadásra, és így tegyünk döntést, hogy mit fogadunk. 

A mi tippünk: A Napoli győzelme -1,0 hendikepben – a legjobb oddsok a 22bet fogadóirodánál találhatóak.