UEFA Európa Liga 2020/2021: Lille – AC Milan, November 26

Labdarúgás, csütörtök, 2020, November 26, Európa Liga, 18:55

Az alapcsoportok 4.-ik körében az Európa Ligán, amint ez szokásos, azonos klubok találkoznak, mint a 3.-ikban. Csak cserélik maguk között a hazai pálya előnyét. Ekkor van itt az ideje a visszavágóra, amikor a vesztes javíthatja az eredményét. Különösen akkor, ha ez szégyen volt számára. Így a két rivális utolsó meccse még a csapatok friss emlékezetében van, AC Milan otthon szégyenes 0:3 vereséget szenvedett Lilletől. Addig AC kiváló formával rendelkedzett. Gondoljunk csak bele, addig Márciusban szenvedte az utolsó vereségét FC Genoa ellen a hazai ligán, azóta 28 meccset játszott mindenféle versenyben, egyikben sem nem veszített. Sőt, 22 győzelmet és csak 6 döntit szereztek. Ezért igen csak dühösek lesznek a milánóiak, biztosan szépen vissza szeretnék adni, amit kaptak a franciáktól.

Lille biztosan nem egy gyenge csapat, hiszen tavaly az évadot a 4.-ik hellyel zárta, tavalyelőtt pedig a 2.-ik hellyel, azonnal PSG mögött. Ebből látni, hogy ez az egyik jobb időszaka. Ezt a nemzetközi színpadon is szeretné kihasználni, ezért mindent megtesz a céljaért. Ez hasonlóképen sikerülhetne is nekik, hiszen vezetik a csoportjukat 7 ponttal, a csütörtöki ellenfele a második 6 ponttal. Az első meccsében AC ellen nagy szerencsével rendelkezett. A gólokat, mellesleg mind a hármat, egy kevésbé ismert 23 éves török védő Yusuf Yazici szerezte, aki még csak második éve játszik a francia csapatban. Az idén a francia ligán csak 1 gólt szerzett 9 párbajban, tavaly 18 meccsben szintén csak 1 gólt szerzett a ligán. Azonban Lille soraiban van egy másik török játékos, Burak Yilmaz, akinek a gólszerzés a foglalkozása. Az idén a Ligue1-ben már 6 gólt szerzett 10 meccsben. A csapathoz az idén érkezett Besiktas klubból. Azonban az Európa Ligán még az idén nem szerzett gólt.

Ezúttal sem fogadok a győztesre, mivel mindkét csapat igyekezni fog győzni, nagy a motiváció mindkét oldalon. Sok függ majd a szerencsén, a hazai környezet kihasználásán, az azonnali formán. Az esélyek majd hogy csak nem azonosan. Inkább a gólokra fogadok, biztosan látunk néhányat.

A mi tippünk: a mérkőzésen legalább 2,5 gól esik – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.