UEFA Euro U21 2021: Hollandia U21 – Magyarország U21, Március 30

Labdarúgás, kedd, 2021,  Március 30, Euro U21 2021, 18:00                        

Amikor szerdán Gera Zoltán kijelentette, hogy a magyar U21-esnek bátrabban kellene futtballozniuk a Románia elleni meccs előtt, biztosan nem úgy gondolta, hogy a bírák nagyban osztogatni fogják a színes lapokat, sárgát, és sajnos a pirosat is. Azonban a fegyelmezett játékra és maximális koncentrációra is biztatta az ifjú focistákat. Szőkét a 42.-,ik percben kiállították, a keddi meccsben a hollandok ellen Kiss sem játszhat. Demjén tovább nem állhat a kapuba a sérülése miatt, és, természetesen, Szalai Szoboszlaival sem nem állnak a gyepre, amit már mindenki régen tud. Így Gera néhány legjobb játékosát nélkülözni fogja kedden este. Nehéz megmondani, hogyan fordul a meccs, mivel a hollandok sem nem éppen mint ha a saját bőrében lennének, de erről később. Harcolni biztosan fognak a fiúk, hiszen elveszíteni már nem lehet semmit, de már tovább jutni sem.Térjünk még vissza a szombati meccshez, bár emberhátrányból nehéz gólt szerezni, mégis sikerült a magyaroknak, amikor Csonka az 55.-ik percben gólt rúgott. Csak, sajnos, a románok nagyon jól hajráztak, ez gyümólcsöt hozott nekik a gólok formájában a 70.-ik és 87.-ik percben. Bosszantó, hogy legalább a döntit nem védték meg, és így egyetlen pontot sem szereztek ebben a csoportban. 

Ahogyan már elkezdtem, a hollandok leégtek, de totálisan ezen a versenyen a csoportban, ahol a kiemelt csapat volt az élén. Most a 3.-ik helyen kuporog 2 ponttal 2 döntetlenért, először 1:1 Romániával, majd azonos eredménnyel Németországgal is. Sovány adagok a gólokból, teljesen nem magabiztosan viselkedtek a pályán. Így a saját sorsa is idegen kezekben van, a túlélése a versenyben attól függ, hogy a németek a románokkal döntetlent játszanak, vagy nem. Ha nem, befejezték a versenyt. Ha igen, és ha nagyobb gólkülömbséggel megverik Magyarországot, tovább juthatnak. Ez azért, mert a németek 3 gól külömbségével verték meg a magyar csapatot. Így a hollandoknak is valamilyen hasonló eredményt kellene produkálni. Azonban itt is hiányozni fog a pálya közepén Koopmeiners, de másképen a hollandok teljes csapattal indulnak. A támadásuk nagy nyomást tud alkalmazni, ezt meg éppen most fogja kihasználni a holland együttes. 

Ebből az világos, hogy a Hollandok nagyobb gólkülómbséget szeretnének. Érthető. Az is világos, hogy erősebb csapatokkal csak- csak hogy külömböző okokból gólsovány döntit szereztek. Összefoglalva, egy nagyon óvatos hendikepre fogadok, -1,25 értékűre, ami azt jelenti, hogy 1 gólkülombséggel a tét része jár csak vissza, 2, és több esetében megnyerjük a teljes összeget az aránylag tisztességes szorzók szerint, de csökkennek, ezért javaslom, hogy most kössönek fogadást. 

A mi tippünk: Hollandia U21 győzelme -1,25 hendikepben – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál találhatóak.