UEFA Euro 2020: Németország – Magyarország, Június 23

Labdarúgás, szerda, 2021, Június 23, Euro 2020, 21:00                     

Magyarország csapata első alkalommal utazik Budapesten kívül, ahol nagy támogatást érezhettek a hátuk mögött, ami a teljesítményeken is mutatkozott. A második meccsben 1:1 döntetlent szerzett Franciaország ellen 58 ezer néző előtt. Az első meccs Portugália ellen is nagyon jól ment, egészen a 80.-ik percig 0:0 volt az állás. Azonban a franciák nem voltak a saját bőrükben, ez látható is volt, így a magyar fiúk csak igyekeztek kihozni ebből a maximumot. Szerdán este azonban Münchenben kell nekik a gyepre állni és a lehető legjobb teljesítményt mutatni. Hiányozni fog a hajtó ereje, a rajongók. Ahogyan említettem valamelyik korábbi cikkben, ez egy nagyon erős csoport, talán a legerősebb. Magyarország egy abszolút outsider szerepében kezdte a versenyt, azonban az első két meccs nem is végződött katasztrófával, sem balhéval. A körülményekhez képest jó eredményeket értek el. Hiszen lehetetlen összehasonlítani Németországot, Portugáliát, vagy Franciaországot a magyar válogatottal. 

Németország ugyan elveszítette a torna első meccsét Franciaországgal 1:0, de a következő meccsben kiváló fordulatot mutatott Portugália ellen, amelyet 4:2 nyert meg. Az elején meg kellett nekik békülni a nem elismert góllal, 1:0 -ról a végső 2:4-re fordították a meccset. Ha ezzel a szerdai mérkőzéssel megbírkózik, ami, sajnos, nagyon valószínü, akkor még az első helyről juthatna tovább. Joachim Low tréner rendelkezésére állnak az európai labdarúgás legnagyobb sztárjai. Havertz, Muller, Gnabry, Neuer, Gundogan, Kimmich, Rudiger egyéniségi minőségei döntik el a meccset. És, persze, a hazai környezet is besegít ehez. A németek formája egyre jobban növekszik, ez nyilvánvaló az első két meccs eredményeiből. Sok német focista számára a Müncheni stadion a klubjuk hazai stadiona, tehát ez óriási erőt hajt a már úgy is erős csapatba. Nem beszélve a támadásáról, ez is hatalmas erővel rendelkezik. És a legvégén, az a tény, hogy a német egység ilyen versenyeken nagyon összetart. Ez fontos, és ez szerint viselkedik mindenki a csapatban. 

Fogadni tisztán csak Némeyország győzelmére nem éri meg az alacsony oddsok miatt. Jobb talán a gólokra. De itt magasabb kockázatot látok alacsonyabb szorzókkal. Ezért hendikeppel fogadok, -1,5 hendikeppel Németországra. Erre a lehetőségre aránylag jó szorzókat írtak a bukmékerek, talán megéri fogadni velük. Sok szerencsét. 

A mi tippünk: Németország győzelme -1,5 hendikepben – a legjobb oddsok a 22bet fogadóirodánál találhatóak.