UEFA Euro 2020: Magyarország – Franciaország, Június 19

Labdarúgás, szombat, 2021, Június 19, Euro 2020, 15:00                        

Magyarország egyáltalán nem játszott roszul Porugáliával. Kiváló hangulat volt az Arénában, nagy szurkolással. Nagyon jól védtek és várakoztak a breik helyzetekre, amikor megpróbáltak gólt szerezni. Egy esett is, csak kár, hogy érvénytelen volt. Még az utolsó tízperc végeig  0:0 volt az eredmény, azonban ezután Ronaldo 2 gólt is szerzett, Guerreiro egyet. A portugálok az első félidőben is készítettek maguknak gólhelyzeteket, csak nem tudták sikeresen befejezni. A meccs vége felé a magyar fiúk kezdték veszíteni az önbizalmukat. Ezért is 0:3 eredménnyel végződött a mérkőzés. A csapatnál említsem csak Sallait Freiburgból, vagy Szalai támadót Mainzból, aki nagyon igyekezett a portugálok ellen. De látható volt, hogy a jobb időszaka már mögötte van, a két utolsó évad is ezt tanusítja, utoljára 18 meccset játszott Mainz mezében és 1 gólt szerzett, eg évvel azelőtt 27 meccset és szintén csak 1 gólt szerzett. Ez mindentmondó tény, sajnos mostanában Magyarország nem sok focistával rendelkezik híres európai versenyekből. 

A francia csapat a minőségével nagyon távol áll a magyar csapattól, ezt be kell vallani. A franciáknál a legjobb játékosokat találhatjuk a legjobb európai klubokból. Mbappé, Benzema, Griezmann vagy Pogba. Ezek olyan nevek, amelyeket minden válogatott szeretne, hogy a színeiben játszon. Franciaország a halál csoportban Németországgal játszott, amikor Hummels gólt ajándékozott a játszma 20.-ik percében a franciáknak. Ezek azonban ezután inkább már csak védtek, várakoztak a breik lehetőségére. A második félidőben ez kétszer is sikerült, amikor Kylián Mbapenak  jó passzoltak labdát, ebből volt is gól, de sajnos érvénytelen. A németek is igyekeztek, de nem találtak ki semmit. Ők is két jó gólhelyzetet elpazaroltak. A meccs Magyarországgal arról is lesz, hogy mikor szerzik a franciák az első gólt, Magyarország hasonlóan, mint a portugálokkal, védelmi poziciókba helyezik magukat és várakozni fognak egy jó breikre. Más nem is nagyon marad hátra. Ismét Budapesten játszák a meccset, így a rajongók sokat jelenthetnek a házigazda számára. Sajnos, nem győzelmet, ehez egy kicsit több kell. 

Eredetileg a gólok számára szerettem volna fogadni, de csak a szorzók miatt. A lehetőségre, hogy legalább 1,5 gól esik a meccsen, 1,55 körüli értékben mozogtak. Ez kiváló volt. Azonban haboztam, várakoztam, és a szorzók csökkentek a mai 1,23 körüli szorzóra a bukmékereknél. Ezért inkább a franciák győzelmére fogadok, bár erre sem nagyon nem magasak a szorzók, de ha igyekeznek fogadni, még megérheti. 

A mi tippünk: Franciaország győzelme – a legjobb oddsok a 22bet fogadóirodánál találhatóak