UEFA Euro 2020: Dánia – Belgium, Június 17

Labdarúgás, csütörtók, 2021, Június 17, Euro 2020, 18:00                        

Dánia a sokkoló esemény után az első meccsében, a B csoportban Belgiummal találkozik, akit kiemelt csapattá jelöltek a verseny elején ebben a csoportban. Mindenesetre Dánia nehéz ellenfél lesz, az első meccsét ugyan elveszítette Finnországgal 0:1, azonban az első félidőben a baleset előtt nagyon támadtak, és a szünet után is támadtak, azonban a szomorú esemény egy kicsit kilökte őket az egyensúlyukból, mivel a sok lövésből egyik sem nem végzett a kapuban. Sőt, még a büntetőrúgás sem. Ha nem történt volna az az esemény, és ha nyertek volna Finnországgal, most a két csapat az első helyért a csoportban harcolt volna. Dánia az utolsó 10 meccsében 7 győzelmet, 1 döntetlent szerzett és 2 vereséget szenvedett. Megverte Izraelt, Ausztriát, Moldovát, és a tóbbi átlagos csapatot, sőt, tavaly Októberben még Angliát is 0:1, amikor az angolok emberhátrányban játszottak. A döntit Németországgal játszották, de ami számunkra érdekes, azok a vereségei a Nemzetek Ligáján Belgium ellen 4:2 idegenben és 2:0 otthon. 

Belgium a kiemelt csapatok közé tartozik nem csak a csoportjában, hanem gondolom, hogy a legjobb 4 közé fog tartozni. Oroszországot szombaton 3:0 győzte le, amikor az oroszok nem sok mindenhez jutottak a meccsen. Lukaku 2 gólt szerzett. Ez a focista jelenleg a legjobb gólszerzők közé tartozik a világon, és ezt bizonyítani is tudta ellentétben más híres gólszerzővel, már ezen a versenyen is. Belgium az utolsó 11 meccséből csak 1 meccset veszített el, Angliával tavaly Októberben. 8 győzelmet szerzett bennük, egyik a visszavágó volt Angliával, döntetlent Csehországgal és Görögországgal szerzett, de ezen a meccsen nem sok sztár játszott. Hiszen a belga csapatban sok a sztár, most mindenki játszani fog, kivéve De Bruynet, aki indulása kérdéses. Ott vannak Hazard Dortmundból, Mertens Napoliból, Carrasco Atl. Madridból, Tielemans Leicesterből, Alderweireld Tottenhamból  és a többiek. A FIFA ranglistája szerint Belgium a legjobb válogatott a világon és minden csapatnak ezen a versenyen nehéz dolga lesz, ha találkoznak. 

Fogadni eredetileg Dániára szerettem volna, döntetlen nélkül, azonban szív szerin nem ajánlatos fogadni, bármilyen szimpatikus a csapat, ezt minindekinek tudni kell. Akárhogyan szüksége van Dániának a győzelemre, mégis Belgium sem szeretne veszíteni és semmit lebecsülni. Ez a csapat egyszerűen nagyon fegyelmezetten játszik. Belgium győzelmére fogadok olyan oddsokkal, emelyekkel igazán megéri játszani, ezek jelenleg 2.00 érték fölött mozognak a bukmékernél.

A mi tippünk: Belgium győzelme – a legjobb oddsok a 22bet fogadóirodánál találhatóak