UEFA Bajnokok Ligája 2021/2022: Sheriff Tiraspol – CZ Beograd, Augusztus 10

Labdarúgás, kedd, 2021, Augusztus 10, Bajnokok Ligája, 19:00                   

A Bajnokok Ligája 3.-ik előforduló első meccsében otthon a nagy favorit CZ Beograd csak 1:1 döntetlent tudott szerezni magának a moldovai  Tiraspol ellen. Hát, szokott ez így lenni, amikor a nagy favorit is hibázik. Most itt van a párharc visszavágója, amelyben ismét a vendégcsapatot favorizálják, persze, már nem olyan jelentősen. Beograd az első meccsben egyértelműen jobb volt, azonban az első félidő után 1:1 eredménynél a jól ismert Kanga 2 sárga lap után távozott a pályáról. És ez volt a probléma. De Beograd tovább is igyekezett a győzelemre játszani, azonban a fölénye ellenére sem sikerült neki megszerezni a győztes gólt. A találkozó nagyon dinamikus volt, határozottan senki sem unatkozott nézve a meccset. Beograd a második körben  Kajrat Almaty csapatával játszott, ahol idegenben ugyan 2:1 vereséget szenvedett, azonban otthon ezt gazdagon pótolta, 5:0 győzelmet szerzett és így tovább jutott. Beograd káderének a minősége jobb, mint az ellenfele minősége, és ez segíteni fog neki. 

Sherif Tiraspol, kinek ismert, kinek kevésbé ismert csapat, rendszeresen részt vesz az európai kupákon, mint a Bajnokok Ligáján, úgy az Európa Ligán is. Az idén az albániai Teuta csapatával kezdte a harcokat, játszva legyőzte idegenben 0:4 és otthon 1:0 eredményekkel. A következő fordulóban az örmény Alashkert került az útjába, de ezzel a csapattal is megbírkózott idegenben 0:1 és otthon 3:1 eredményekkel. És végül a már említett meccs Beograddal, amely 1:1 döntivel végződött. Beograd aktívabb volt a meccsben, még amikor emberhátrányban játszott, akkor is. A lövések aránya 8:3 volt, közvetlenül a kapura pedig 2:0. Szögletek aránya 10:3 volt Beograd javára. Tiraspol csapatában a listán 20 külföldi játékos szerepel, 15 nemzetiségű. Nagyon külömböző országokból. Hasonló módon Beograd nál is 10 külföldit találhatunk. Tehát a gyepen találkoznak focisták majdnem minden kontinensről, Ausztráliából, Észak, Közép és Dél Amerikából, Afrikából és természetesen Európa több országából. 

Ebben a meccsben Beograd a favorit. Ez világos. Biztosan nem szeretne kiesni a moldovai csapat által. Bár idegenben játszik, nagy reménye van győzni. Még akkor is, ha a hazai meccsét elrontotta. Fogadni a gólokra alacsonyabb szorzóval lehet, pontosan 1,5 gólra gondoltam, annyit biztos látni fogunk, de én jobb szorzóval a győztesre fogadok, akkor is, ha ez kockázattal jár, hiszen a szerencse bármelyik klub oldalára állhat. De bízok a jobb minőségben. 

A mi tippünk: CZ Beograd győzelme – a legjobb oddsok a 22bet fogadóirodánál találhatóak