UEFA Bajnokok Ligája 2021/2022: Manchester United – Villarreal, Szeptember 29

Labdarúgás, szerda, 2021, Szeptember 29, Bajnokok Ligája, 21:00            

A Manchester United utolsó meccse után nem beszélnek másról, csak Fernandes sikertelen büntető rúgásáról. Kíváncsi vagyok, ha ismét a büntetőre kerül a sor, hogy Cristiano rúgja, vagy valaki más. De gyerünk szépen sorban. Az United az utolsó meccsét, amelyben a minősége nyilvánvaló, a Newcastle ellen játszotta, ezt 4:1 magas győzelemmel. Ezután a bajnokságon a West Ham stadionján szerzett 1:2 győzelmet, de ezért nagyon megdolgoztak. A meccs elején veszített, a félidőig egyenlített, de ezután csak a 89.-ik percben Lingard szerezte a következő gólt a végső 2:1 eredményre. A 95.-ik percben Mark Noble a West Hamból hibázott a büntetőrúgás teljesítésénél. Igazán az United megdolgozott ezért a győzelemért, de hogy nincsen minden rendben a játékukkal, ezt a vereségük 0:1 az EFL Kupán a West Ham-al mutatta meg. És utoljára a bajnokságon az Aston Villa verte meg otthon 0:1. Borzalmas. Ez volt az említett meccs, amelyben Fernandes elhibázta a büntetőt. A Bajnokok Ligáján sem nem volt sikeres, hiszen a Young Boys csapatával 2:1 vereséget szenvedett Wan-Bissaku piros kártyás büntetése után, amikor már egyértelműen a berni klub volt a jobb a pályán. 

A spanyol csapat nagy önbizalommal indul a mérkőzésre, hiszen utoljára az Európa Liga döntőjében verte meg 2:1 büntetőkkel az ellenfelét. Sőt, a múltban még soha nem szenvedett vereséget az angol klubtól. Minden kólcsönös meccsük 0:0 eredménnyel végződött. A Villareal képes ellentállni még a legerősebb európai kluboknak is az európai kupákon. Azonban ez a meccs számukra is nagy kihívás, hiszen ellenük játszik a nagy Cristiano Ronaldo is. Az első meccsben az Atalanta ellen játszott, ez 2:2 döntetlennel végződött. Az egyenlítő gólt csak 7 perccel a meccs vége előtt kapták. Ezért közösen osztozkodnak a 2.-ik és 3.-ik helyen. Azonban a La Ligán egy meccset kivéve, amikor az Elchet verte meg 4:2, kizárólag csak döntetleneket szerzett. 5 döntetlenből négy gólnélküli és egy 2:2. A gólaránya 6:3, 8 pontja van és ez a 11.-ik helyet jelenti. Foyth, aki a védelem támasza, megsérült, és nem lép a pályára. 

A házigazdára határozotan nem vár egy könnyű találkozó. Még akkor sem, ha látható, hogy a Villarealt sem találjuk éppen a legjobb formájában. Az United egy sokkal jobb minőségű káderrel rendelkezik, ott vannak például Ronaldo, Bruno Fernandes, Pogba, Martial, Sancho vagy a jelenleg sérült Rashford. Ez a meccs nagyon fontos az angolok számára, mivel nem engedheti meg magának több pontot veszíteni. Azért hendikepben fogadok a győzelmére szép és értékes oddsokkal.

A mi tippünk: A Manchester United győzelme -1,0 hendikepben – a legjobb oddsok a 22bet fogadóirodánál találhatóak.