UEFA Bajnokok Ligája 2021/2022: FC Bruggy – Paris SG, Szeptember 15

Labdarúgás, szerda, 2021, Szeptember 15, Bajnokok Ligája, 21:00                      

Végre, elkezdődnek a meccsek a Bajnokok Ligáján. Paris SG nem csak a csoport, hanem az egész verseny favorita. Ez a klub is annak az oka, hogy ezt a csoportot a halál csoportnak nevezik. Nem tudni biztosan, hogy ki nyeri meg, de majdnem biztos, hogy ki lesz a 4.-ik ebben az erős csoportban. Mutassuk be közelebről PSG klubját. A világ labdarúgás élén vannak, mivel a klub tulajdonosainak majdnem korlátlan lehetőségei vannak és mindent megtesznek annak az érdekében, hogy megnyerje ezt a versenyt. A legközelebb ehez 2 éve álltak, amikor a döntőben Bayern verte meg 1:0, akinek akkoriban nem is volt konkurense. Tavaly csak az elődöntőbe jutott, ahol Manchester City selejtezte ki. PSG a párharcot kiválóan kezdte, de a saját hibái miatt az első meccs 2.-ik félidőjében elveszítette a vezetését. Otthon 2 gólt kaptak. A klub megtartotta az utolsó 2 év káderét, fontos játékost nem veszített el, tavaly távoztak Meunier, Silva, Cavani, de ezeket már pótolta. Az idén  Liverpoolból Wijnaldum,  Donnarumma a kapuba, Intertől a gyors Hakimit és  Realból Ramost hozta. Végül Messi is itt kötött ki, és Mbappét is megtartotta, aki után Real Madrid érdeklődött. A sérüléseiből Ramos, Veratti, Bernat vagy Kurzawa kezelik magukat. Di María és Gueye a piros kártyái miatt nem játszhatnak. Először léphet gyepre együtt Messi, Neymar, és Mbappé, ez csak gólokkal végződhet. 

Bruggy a Bajnokok Ligájára a belga bajnoki cím megszerzéséért jutott be. Egyenesen a legnehezebb A csoportba került, ahol még Manchester City és RB Lepzig vannak. Sikeresek szeretnének lenni, legalább úgy, mint tavaly, amikor az utolsó körig harcoltak, hogy a selejtezőbe jussonak. Végül csak az Európa Liga selejtezőbe jutottak. A klub kádere a nyáron frissült, egy ideig még eltart, hogy összeszokjanak a játékosai. Ezt bizonyítják az eredményei is a hazai bajnokságon, ahol vezetik a tabellát, de csak 1 pont előnnyel. Az első 7 meccsben találhatunk 2 felesleges döntetlent, sőt, vereséget is gyengébb ellenfelekkel. Meglepő, hogy Gent, aki 6 meccs után 7 ponttal a 15.-ik helyen áll, 6:1 vereséget készített Bruggynak idegenben az utolsóelőtti körben. 

Mindennek ellenére ez a mérkőzés nem lesz túl egyszerű Paris SG számára sem. Mivel a belgák otthon játszanak, nagy lelkesedéssel és odaadással fognak játszani, mert nincsen nekik mit elveszíteni. A habozás a kárukra lehet. A rajongói biztosan támogatni fogják, ami nagy előny. Bruggy semmit nem hagy a véletlenre és nem ajándékoznak semmit a párizsiaknak. Ezt a vendégek tudják. Fogadni a favoritra fogok, azonban hendikepet a jobb szorzók miatt. 

A mi tippünk: Paris SG győzelme -1,0 hendikepben – a legjobb oddsok a 22bet fogadóirodánál találhatóak.