UEFA Bajnokok Ligája 2021/2022: Chelsea – Real Madrid, Április 06

Labdarúgás, szerda, 2022, Április 06, Bajnokok Ligája, 21:00                

Szerdán este a Bajnokok Ligája egyikét a negyeddöntős meccsek közül láthatjuk, amelyben az angol Chelsea és a spanyol Real Madrid találkoznak. A bukmékerek egy kicsit bizonytalan helyzetben vannak a szorzókkal kapcsolatban, amelyet a mindenki számára jól ismert okokból az Abramovič körül forgó események hozták. De először nézzük a spanyol klubot. Real két hete vasárnap, tehát az utolsóelőtti La Liga körben, mem nagyon büszkélkedhetett. A legkitartósabb üldözőjétől otthon hihetetlen 0:4 vereséget szenvedett, így a Barcelona már 29 körben 57 pontot szerzett, kielőzte az Atléticot és a második helyen tovább üldözi az első Realt 69 ponttal 30 meccsből. Már nem sok kör marad hátra, és nem tartom valószínűnek, hogy a Real ne végezne elsőnek, de mindenképpen idegesítő helyzetbe van főleg ilyen teljesítmények után. Azonban az utolsó körben a Real 1:2 győzelmet szerzett a Vigo stadionján. És az említett vereség előtt is a Real 6 győzelmet és 2 döntetlent szerzett. A Bajnokok Ligáján is jól teljesített, az alapcsolortból 15 ponttal jutott tovább az első helyről. Így most is öszpontosíthatja a figyelmét erre a versenyre. 

És mi van a Chelseavel? Az angol klub is rendesen megbotlott az utolsó körben a Premier Leaguen. Hiszen a gyenge Brendford verte meg 1:4 eredménnyel a híres klubot, szintén otthon kaptak ki. Jelenleg a klub pénzügyi problémákkal is küzd, de másrészt a kádere nagyon jó minőségű. És a formájuk is eddig nagyon jó volt, egymást követően 5 győzelmet szereztek azelőtt. A Bajnokok Ligája alapcsoportjában is jól teljesített, azonban csak a 2.-ik helyről jutott tovább 13 ponttal 4-1-1 mérleggel a Juventus után. A nyolcaddöntőben a Lille klubjával sem nem volt nagyobb gondja, mindkét meccset megnyerte 1:2 és 2:0 eredményekkel. Azonban az is igaz, hogy ez a francia klub a tavalyi helyzetéhez képest, amikor megnyerte a versenyt, most csak a 6.-ik helyen áll 19 pont vesztességgel az első helyet foglaló PSG klubhoz képest. 

Úgy gondolom, hogy egy nagyon kiegyensúlyozott mérkőzésnek leszünk a tanúi a már említett okok miatt is. Minden a két klub jelenlegi állapotukon is fog múlni. A minőség kiváló mindkét oldalon, a Realnál ezúttal nem fog hiányozni a kiváló Benzema sem. Ezért fogadni a győzelmére fogok dupla eséllyel, így szép szorzók várnak ránk akkor is, ha a végeredmény döntetlen lenne. Gondolkodtam a gólok számára fogadni, de igazán nehéz előrelátni ezeket. Túl magas kockázattal túl alacsony szorzókkal lehetséges fogadni. Mindkét klub kiválóan támad és véd is. 

A mi tippünk: A Real Madrid győzelme dupla eséllyel – a legjobb oddsok a 22bet fogadóirodánál találhatóak.