UEFA Bajnokok Ligája 2020/2021 visszavágó: Ferencváros – Molde, Szeptember 29

Labdarúgás, kedd, 2020, Szeptember 29, Bajnokok Ligája, 21:00.

Itt van tehát a visszavágó! A benyomásaim az első meccsből nem egyértelműek, bár meg kell mondani, hogy a magyar csapat nagyon szorgalmas játékot játszott. Már a 7.-ik percben szerzett gólt! És ez egészen a szünetig így maradt. Annak ellenére, hogy Molde ezzel nem értett egyet és igyekezett ezen változtatni. Volt néhány érdekes akciója. Azonban Ferencváros védelme erre fel volt készülve, és persze, a szerencse is a fiúk mellett állt. A második félidő azonosan kezdődött, mint az első. Szintén a 7.-ik percben Ferencváros gólt szerzett, ez már a 2.-ik volt. Ez egy kiváló akcióból történt igen csak nagy odaadással megnyerni a meccset. De ezután, sajnos, a csapat mint ha elaludt volna az elégedetségében. Az aktivitást a házigazda vette át, mások közt a bajnoki cím tulajdonosa a múlt szezonból. A 83.-ik perc világított a táblán, amikor Molde fordított az eredményen és Martin Ellingsen a góljával javított a szerencsére nem végső 3:2-re. Nagy lecke volt ez mindkét csapat számára. Már az idegesség is lassan növekedett a csapatoknál, de még messziről sem nem volt vége a meccsnek, szerencsénkre.

Nem lenne az Ferencváros, ha belenyugodna az eredménybe. Az óriási nyomás egy büntetőbe folyamodott a vége előtt, amelyet Ihor Kharatin gólra tudta váltani a végső 3:3-ra. Nem ez volt a csapat álma, de az adott események után elégedetség volt az eredménnyel. Kár volt eleludni a második gólunk után. Azonban ha úgy nézzük, a kiinduló helyzet nem olyan rosz. A tovább jutás egyértelműen Ferencváros kezében van. Csak ne rontson el semmit! Ha csak az első meccs puszta statisztikai adatait nézném, akkor talán Molde-re fogadnák. De ha nem csak a számokra nézünk, hanem a meccs folyamatára, akkor másképpen látom a dolgokat. A meccset mesterséges gyepen játszották, ami nem egészen volt a magyar csapat ízére, de most otthon nem lesz mesterséges fű, hanem valódi, így a fiúk ebben is egy kis előnyhöz jutnak.

Egyértelműen a meccs végeredményét magyar győzelemben látom, nem csak én, hanem a bukmékerek is, akik a szorzókkal foglalkoznak. Ferencvárost enyhén kiemelt csapatnak tartják ők is. Az első meccsben döntetlen nélkül fogadtam, a tétet vissza adták, csak nem nyertem semmit.

A mi tippünk: Ferencváros győzelme – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál találhatóak.