UEFA Bajnokok Ligája 2020/2021, negyeddöntő: Liverpool – Real Madrid, Április 14

Labdarúgás, szerda, 2021, Április 14, Bajnokok Ligája, 21:00                  

Az első meccset, ahogyan mindenki, aki figyeli a Bajnokok Ligáját, tudja, hogy a spanyol egység nyerte meg 3:1. Liverpool végül örült, hogy legalább azt az 1 gólt szerezte. Így megmaradt neki legalább a csekély reménye, hogy a visszavágón valamilyen elfogadható eredményt szerez, ami lehetővé teszi a tovább jutását. Ez azt jelenti, hogy 2 gól külómbségével kell neki győzni, 2;0, 3:1 stb. Azonban Real Madridnak annyi gólt adni még jobb kluboknak is, mint Liverpool, majdnem lehetetlen. És hogy Real Madrid jobb minőségű csapat, mint Liverpool, kétségtelen, ezt az első meccsen is megmutatkozott. Ők uralták a pályát. Már nemegész félóra múlva 2:0 vezetésben voltak. A gólokról Junior Vincius és Marco Asensio gondoskodtak. Az első félidőben Liverpool semmi fontoshoz nem jutott. Nem volt egyetlen lövészeti kisérlete sem. Nem beszélve a lövésekről a kapura. A másodikban ugyan Mohamad Salah javított, de nemsokára Junior beadta a második gólját, így 3:1-re javított a spanyol klub javára. Real így egyértelműen megmutatta az erejét, és messziről sem nem csak Karim Benzema szerzi a gólokat. Liverpool így nehéz feladat előtt áll. 

Igen, Real megengedheti magának vereséget szenvedni 1 gólkülömbséggel, én azonban úgy gondolom, hogy nem szenved vereséget. Sőt, lehetséges, hogy éppen Real szerzi az első gólt, ezzel megnyugodnak. Ebben az esetben Liverpoolnak nem marad más, csak vabankot játszani és nyílt játékot játszani. Ez a múltban már sikerült neki Barcelonával, 2018/19-ben először 0:3 vereséget szenvedett, a visszavágón pedig 4:0 győzött. Ezt Real jól tudja és semmit sem szeretne lebecsülni. A hétvégén a hazai bajnokságon a riválisát Barcelonát 2:1 verte meg. Atlético után az első helyen 1 ponttal van a másodikon. Ez egy kiváló év számára, mint otthon, úgy a Bajnokok Ligáján. Az utolsó 13 meccsben 11 győzelmet szerzett. És csak 2 döntetlent. És Liverpool? Kiegyensúlyozottlan teljesítményeket nyújt. A Premier Leaguen a 6.-ik helyen van. Az utolsó bajnoki meccsben örült, hogy megverte Aston Villát 2:1. Azelőtt a bajnokságon 6 meccset veszített el egymás után. 

Fogadni lehetséges a gólokra egészen kockázat nélkül. A feljebb említett okokból mindkét csapat fog igyekezni gólokat szerezni, mivel gólok nélkül nem lehet meccset nyerni. Real Madrid győzelmére fogadok döntetlen nélkül, bár a bukmékerek a szorzók szerint Liverpoolt jelölték kiemelt csapattá. Mindenki fontolja meg, hogy melyik klub oldalára hajoljon. Liverpool ezúttal nem győzött meg arról, hogy győzne. 

A mi tippünk: Real Madrid győzelme dupla eséllyel – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak