UEFA Bajnokok Ligája 2020/2021, negyeddöntő: Bayern – Paris SG, Április 07

Labdarúgás, szerda, 2021, Április 07, Bajnokok Ligája, 21:00             

Nagy kár, hogy ez a két csapat már most a negyeddöntőben találkozik, mivel egyikük nem jut tovább. Tavaly mindketten nagyobb problémák nélkül egészen a döntőbe jutottak be, ahol végül Bayern volt sikeresebb és megnyerte a trófeát. Bayern legjobban Lewandowskit fogja hiányolni, aki még mindig gyengélkedik. De, szerencsére, ennél a klubnál vannak mások is, akik nagyon jó minőségű focisták. Egy kompakt csapatot alkot Bayern, aki nélküle is tud győzni. Például otthon a múlt Bundesliga körében Lipcse ellen győzni tudott idegenben 1:0 eredménnyel, aki a legnagyobb konkurrense a bajnokságon, már 7 ponttal vezeti Bayern a tabellát. A Bajnokok Ligáján megnyerte a csoportját 7 pont előnnyel a második Atlético előtt 5-1-0 mérleggel, 18:5 gólaránnyal. Így csak 1 meccsben veszített pontokat, éppen az 1:1 döntiben Atlético Madrid ellen. Tavaly, amikor ezt a trófeát megszerezte, egyetlen pontot sem nem veszített. Egy apró érdekességgel osztozkodok Önökkel, Bayern támadó játékosa, Maxim Choupo-Moting, számára, ez egy pikáns helyzet lesz, tavaly is játszott a döntőben. Ezen nem volna semmi, de tavaly PSG mezében játszott Bayern ellen, most pedig Bayern színeiben PSG ellen. 

PSG egy nagyon erős, jó minőségű klub. Ez nagyon gazdag, sok sztár díszíti a klubot. A Bajnokok Ligáján az idén eddig komolyabb zökkenők nélkül megy, de teljesen nem problémák nélkül. Az alapcsoportját ugyan megnyerte Lipcse előtt, de azonos pontszámmal. A győztesről csak a kölcsönös párbajok mérlege döntött, a megszerzett gól az ellenfél stadionján döntötte el a jelenlegi szabájok szerint az elsőt. Lipcsében 1:2 vereséget szenvedett, otthon 1:0 győzelmet. A második vereségét Manchester Unitedtől szenvedte, 1:2 eredménnyel. Ebből látni, hogy ez nem egy megverhetetlen csapat. A verseny nyolcaddöntőjében Barcelona ellen Messivel az élen, 4:1 győzelmet szerzett, amikor csak Mbappe maga 3 góllal szégyenítette meg Barcelonát. Így már az első meccs eldöntötte a győztes tovább jutó csapatot, a visszavágó Párizsban nyugodt 1:1 döntivel végződött. A hazai bajnokságon meglepő módon PSG a második az első Lille mögött, akinek 3 pont előnye van. Így sokkal több erőt kell befektetni neki a bajnoki cím megszerzéséért. 

Fogadni Bayern győzelmére fogok, biztosítom ezt döntetlen nélküli fogadással, mivel ha úgy történne, hogy a meccs vége felé döntetlen eredmény mutatkozna, egyik csapat sem kezdeményezne komplikált és veszélyes akciókat. 

A mi tippünk: Bayern München győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál találhatóak.