UEFA Bajnokok Ligája 2020/2021: Molde – Ferencváros, Szeptember 23

Labdarúgás, szerda, 2020, Szeptember 23, Bajnokok Ligája, 21:00.

Végre a Bajnokok Ligája utolsó előköreit már két körben játszák, már a visszavágókkal. Másrészt, az egykörös köröknek is meg volt a varázsa, mivel ez a foci jobban volt támadó jellegű. Most az első meccsek ismét csak olyan ismerkedő jellegűek lesznek, majd a második meccsekben fog általában eldőlni az eredmény. A meccs résztvevői kiegyensúlyozott csapatok, nehéz a favoritot megjelölni, esetleg csak a papíron. A két meccs végső győztese már bejut a fő versenybe, és így a klub egy kis pénzhez tud jutni. Természetesen, közonség nélkül játszák a meccset, ez biztosan nem segít a foci támadó jellegének. Molde, írjunk valamit már a norvég csapatról. A selejtezőben fokozatosan a gyenge Kuopion Palloseura csapaton jutott tovább 5:0 eredménnyel, majd a következő körben szoros eredménnyel 2:1 NK Celje-t selejtezte ki, utoljára Qarabag csapatát gólnélküli döntetlennel büntetőkkel. A hazai bajnokságon Molde-nak az első Bodo-ra 16 pont vesztességge van 18 kör urán, az utolsó 5 bajnoki találkozójából 4 alkalommal vereséget szenvedett, az utolsó 2 meccse is vereség volt. Ennyi a formájáról.

A magyar egységünk már hosszú távon le van becsülve, bár már tavaly bizonyított az Európa Ligán, harmadik lett Ludogorets után 1 ponttal és Espaniol után 4 ponttal, majd a híres CSKA csapatát is a háta mögött hagyta, hat meccsből egyben veszített, idegenben 5 pontot szerzett, otthon kettőt. Az idén már Djurgardent selejtezte ki, ezután sokkolt egy győzelemmel a skót Celtic stadionján, utoljára Dinamo Zágráb klubját 2:1, még öngólt is rúgtak maguknak. A hazai Liga még csak 3 kört játszott, ebből 2 győzelem és egy döntetlen volt az eredmény. Meg kell még írni, hogy Június 23.-ától nem szenvedett vereséget, minden versenyt és baráti találkozót beleértve, és ezekből már 15 volt eddig.

A mérkőzésben biztosan hogy a magyar csapatban bízok jobban, ha nem is közvetlenül a győzelmére fogadok ebben az első meccsben, mivel ezt a lehetőség egy kicsit kockázatosnak tartom, azért döntetlen nélkül ez bejöhetne, bár akkor nem nyerünk, de a tét vissza jár. Sok szerencsét a szurkoláshoz.

A mi tippünk: Ferencváros győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál találhatóak.