UEFA Bajnokok Ligája 2020/2021: Lokokomotiv Moscow – Bayern München, Október 27

Labdarúgás, kedd, 2020, Október 27, Bajnokok Ligája, 18:55.

Kedden két ellentétben lévő világ találkozik a Bajnokok Ligáján. Lokomotiv Moszkva mint az A csoport outsaidere, és Bayern mint címvédő. Bayern nem enged az igényeiből és a támadó jellegű játékából a tavalyi évadhoz képest. Mindenért az utolsó két verseny mérkőzés beszél. A Bundedligában Lewandowski és társai Frankfurt csapatát semmisítették meg 5:0 eredménnyel, azelőtt hétközben a Bajnokok Ligáján Atlético Madrid csapatát győzte le 4:0. Már a csoportok fázisa első körében egértelmű volt, ki a kiemelt csapat. Jelenleg kétségtelenül a világ legjobb foci klubja. Csak nehezen találnak hibákat a csapatban. Egy modern klub, a német szabatossággal, amikor Kimmich és társai nagyon igyekeznek. A meccsben hiányozni fog a kanadai Davies, és ha Flick tréner a kispadról is behívná a pótjátékosokat a gyepre, még akkor is Bayern ereje óriási. Frankfurt nem gyengébb, mint Lokomotív, és ezt 5:0 eredménnyel verte meg.

Az oroszok nem lesznek éppen a legjobb kedvükben. Lokomotiv otthon az orosz ligán váratlanul 1:2 vereséget szenvedett az utolsó Volgogradtól. A meccsben Lokomotiv sok mindent elrontott, hátul játszott naív módon, ezért még egy ilyen gyenge csapat is tudott gólt rúgni. A keddi meccs azonban valami egészen másról szól majd. Nem várható, hogy az oroszok alkotják a játékot. Inkább Volgográd bőrében lesznek, aki ellen a hétvégén játszott. Az első körben 2:2 döntetlent szerzett Salzburgban, de hozzá kell fűzni, hogy az osztrák bajnok jobb volt.

Szerintem Bayern két gól külömbségével is legyőzi majd az orosz klub legénységét. Bayern formája már hosszabb ideje a csúcson van, nehéz még jobb csapatoknak is ellentállni a német gólmasinával szemben. A támadó erő most is igyekezni fog elül gólokat szerezni, és annál jobb, ha több lesz belőlük. Fogadni alacsony szorzókkal a győztesre nem éri meg, még talán a gólokra megérné, én hendikepben fogadok Bayernre. Csak a csoda segíthetne ahoz, hogy Lokomotiv legyen a győztes ezen a találkozón. Az sem baj Bayernnek, hogy idegenben játszik.

A mi tippünk: Bayern München győzelme -1,5 hendikepben – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál találhatóak