UEFA Bajnokok Ligája 2020/2021: Juventus – Ferencváros, November 24

Labdarúgás, kedd, 2020, November 24, Bajnokok Ligája, 21:00.

Juventusz csapatát nem szükséges különlegesebben bemutatni, olasz bajnok, a Bajnokok Ligáján a csoportjában a második helyet foglalja Barcelóna mögött 3 meccs után. A hazai bajnokságon 7 kör után az 5.-ik helyet foglalta, ezzel ugyan nem lehet elégedett, mivel az ambiciói csak a legmagasabbak. A két klub múltkori meccse Ferencváros területén 1:4 győzelemmel végződött a vendégek javára. Juventusz Ukrajnán is sikeres volt, amikor Ronaldo nélkül is 2:0 győzelmet szerzett Dynamo Kyjev ellen. Ezután otthon 0:2 vereséget szenvedett Barcelonától, amikor Moratonak joggal nem ismerték el a 3 gólját. A csapat a hazai bajnokságon a győzelmeit váltogassa a döntetleneivel, Samptdoria ellen 3:0 győztek, AS Rómával 2:2 döntetlent játszottak. Crotone klubjával 1:1, és megbotlodtak Veronával is 1:1, majd a hétvégén Cagliarival 2:0 győzelmet szereztek. A fontos az a csapat számára, hogy visszatért Ronaldo, akinek a minőségéről itt nem fontos hosszadalmasan elbeszélgetni. A kedve minden meccsben gólt szerezni óriási. Persze, ott vannak még a társai is, Morata és Dybala, ezek sem szeretnék magukat szégyenbe hozni.

Ferencváros, ahogyan már korábban töbször is megírtam, de nem csak én, a verseny idei évad meglepetése. Senki sem bízott abban, hogy itt találkozhat vele. Nem írom ismét meg az útját a csoportba, ahol már igazán komoly ellenfelekkel találkozott. Mint például Barcelónával, amely meccs ugyan 1:5 vereséggel végződött, de az a fontos, hogy gólt rúgott neki. Ugyanúgy otthon Juventusz klubjának is. És most a stadionjára utazik, ez egy álom teljesítése, nem akárkinek sikerül ez. Otthon Dynamo Kyjev ellen pontot sikerült neki szerezni 2:2 döntiért. A csapat értéke pénzben 28,65 millió euró, összehasonlításként Juventuszé 707,70 millió. A külömbség nyilvánvaló, körülbelül az összehasonlítás a minőségben is hasonlóképpen végződhetne.

A győztesre ugyan könnyű ezúttal fogadni, de olyan szorzókkal, amelyekkel nem éri meg. Inkáb a gólokkal játszogassunk egy kicsit. A gólok számára, vagy szerez-e gólt mindkét csapat, úgy értjük, hogy Ferencváros szerez-e gólt. Vagy hendikepben, legaláb 2 gól külömbségével fog Juventusz győzni.

A mi tippünk: Juventus győzelme -2,0 hendikepben – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak