UEFA Bajnokok Ligája 2020/2021: Juventus – FC Barcelona, Október 28

Labdarúgás, szerda, 2020, Október 28, Bajnokok Ligája, 21:00.

Ez valószínüleg egy szép meccs lesz, nagy kár, hogy közönség nélkül játszák. És éppen a közönség támogatását hiányolja majd Juventusz. Barcelona az utolsó időkben mintha válságban lenne, vagy csak próbálkozna megbírkózni a sikertelenségével. A La Liga utolsó 3 mérkőzéséből csak 1 pontot tudott szerezni. Otthon még Getafe is megverte, vagy idegenben 3:1 eredménnyel Real. A nyáron 2:8 veresége Bayerntől talán még mindenki emlékezetében ott van. Azelőtt azonban az eredményei szépek voltak. Celta Vigoban 3:0, 4:0 Villareallal, vagy 5:0 Alaves stadionján. Barcelona soraiban fiatal reményeket is találunk, a már most elégé híres, csak 17 éves támadó Anssumane Fati, aki a La Liga 5 meccsében már 4 gólt szerzett. Így a híres Messit árnyékolta be, aki ezekben a meccsekben csak 1 gólt szerzett, ezt is csak szabadrúgásból. A Bajnokok Ligáján az utolsó meccsben Ferencváros ellen teljes szuverén módon győztek, a magyar klub szóhoz sem jutott majdnem az egész mérkőzésben. A spanyolok egyszerűen játszották a magukét. Ezért is ebben a meccsben nem javasolom lebecsülni ezt a klubot. Pique a büntetése miatt nem játszhat, ez egy kicsit a védelemben nehezíti a csapat helyzetét.

Juventusz sem kezdte otthon az évadot az elképzelései szerint. Ugyan még nem szenvedett vereséget, azonban 5 mérkőzésből csak 2 győzelmet szerzett, és 9 ponttal csak az 5.-ik helyen áll a táblázatban. Utoljára Veronával kínlódott, amikor legalább az 1:1 döntetlent mentette. De a Bajnokok Ligája egy egészen más verseny. Dinamo Kyjev csapatát 2:0 eredménnyel verte meg idegenben, jobban játszottak, mint a házigazda, megérdemelték a győzelmet. De Kyjev nem Barcelona. Juventusznál Ronaldo hiányzik, mivel még a második Covid tesztje is pozitív.

Mindkét csapatnál észrevehetők lesznek a hiányozó játékosok, szerintem mindkét csapat gólt fog szerezni. Messi gólhelyzeteket fog produkálni, és ezekből gólok születnek. Coutinho is kiválóan játszik, vagy az említett Fati. Fogadni Barcelona győzelmére fogok, ezt biztosítom a fogadással döntetlen nélkül.

A mi tippünk: FC Barcelona győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál találhatóak.