UEFA Bajnokok Ligája 2020/2021: Ferencváros – Juventus, November 04

Labdarúgás, szerda, 2020, November 04, Bajnokok Ligája, 21:00.

A Bajnokok ligája harmadik körében találkozik a G csoportban Ferencváros az erős Juventusz csapatával. A focivilág számára már az is sokkoló volt, hogy Ferencváros bejutott a csoportokba. Ezzel talán maga a klub sem nem számolt. De nagyon pozitív dolog ez, mivel már az, hogy hová jutott el, egy szép összeggel jár együtt. Nem beszélve a jó hírnévről, és az ezzel járó előnyökkel. Ezért is a csapat mindent belead a meccsbe. És ki tudja, ismét meglepetés érheti a focivilágot, aminek csak örulhetnénk. Fontos, hogy otthon játszunk, ahol korlátozott mértékben megengedett a közonség is, nem minden országban van ez így. Azonban Kharatin és Laidouni fognak hiányozni a kártyabüntetésük miatt, Uzuni a sérülése miatt. Kár, mert ezek a játékosok biztosan beavatkoznának a Juventusz elleni meccsbe, így bizonyos hátrányról szó lehet. A kapuban Dibusz áll, előtte a tapasztalt szlovén Blažić, Lovrencsics, a braziliaiak Isael és Somalia, az idén gólszerző Nguen, és a szlovák Mak. Magyar viszonyokra egy nagyon jól felállított csapat, de a Bajnokok Ligája egy egészen más szinten van. Ugye, nem szükséges megírni, hogy nem a magyarok a kiemelt csapat. Ezt egyértelműen a bukmékerek is tudják, annyira, hogy magában az olaszok győzelmére nem is érdemes fogadni a szorzók miatt.

Juventusz dolga azért nem lesz egyszerű. Bár egyesek úgy vélik, hogy az olaszok jelöltek a díjra, ezt én is úgy gondolom, annak ellenére bízok benne, hogy valami közbeszólhatna a sima győzelmébe. Bár Ronaldo meggyógyult, ezzel növekedett a csapat támadó ereje. Az utolsó meccsében Juventusz Barcelona ellen 0:2 pecches vereséget szenvedett, ezt javítani szeretné. Cuadrado és Demiral fognak hiányozni kártyabüntetésük miatt, de Ligt és Alex Sandro a védelemből, ami érezhető lehet. Ronaldo és Morata 9 gólt szereztek, míg a többi játékos együtt négyet, itt is tehát nem tökéletes a dolog.

Juventusz győzelmében nem kételkedek, bár semmi nem olyan egyértelmű, ahogyan első látásra az kinéz. Mire tehát fogadni. A győztesre és a gólokra, hogy legalább 1,5 gól esik a meccsben azonos alacsonyak a szorzók. Inkább tehát Juventusz győzelmére fogadok -1,5 hendikepben.

A mi tippünk: Juventus győzelme -1,25 hendikepben – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak