UEFA Bajnokok Ligája 2020/2021: Borussia Monchengladbach – Inter Milan, December 01

Labdarúgás, kedd, 2020, December 01, Bajnokok Ligája, 21:00

A Bajnokok Ligája lassan a csoporti harcok végére járnak, a B csoportban az első házigazda találkozik az utolsó Inter Milánóval. Ha ezt a tabellát nézzük, egészen mást, sőt, az ellenkezőjét láthatjuk annak, amit vártunk a verseny előtt. Ki várta volna azt, hogy a híres Inter az utolsó lesz győzelem nélkül és csak 2 ponttal 2 sovány döntetlenért. És ellenkezőleg, Monchengladbach 8 ponttal vezetni fogja a tabellát vereség nélkül. Azonban Borussia a gólarányát, amely hihetetlen 14:4, az utolsó párharcban szerezte Shakhtar Doneck ellen, otthon 6:0 és idegenben 0:4 győzelmeket szerzett. A többi gól két 2:2 döntetlenben született Inter és Real ellen. Hogyan létezik, hogy Inter az utolsó, még Shakhtarral összehasonlítva is? Azért, mert Shakhtarnak hihetetlenül sikerült idegenben Realt megverni, Interrel döntit játszani, így 4 pontja van, míg Internek csak 2.

Inter tehát most egy olyan kellemetlen helyzetben van, hogy győzniük kell, ha idővel előtt nem akarja befejezni a versenyt nagy szégyennel. Ha már nem is sikerülhet neki a csoda tovább jutni, az 5 pont vesztessége 2 meccsben nehezen érhető utól, bár nem kizárt. De ez már nem csak Interen múlik. A harmadik hely a csapatot az Európa Ligába küldhetné, így a klub becsülete meg lenne mentve. De ehez éppen ez a győzelem szükséges, és még hogy Real megverje Shakhtart. Így éppen Shakhtart küldené Inter maga mögé a tabellán. A hazai bajnokságon Inter a második, a formája a ligán jó, a héten a veszélyes Sassuolot verte meg idegenben 3:0, azelőtt FC Torinot 4:2. A keddi meccshez is megvan a kádere ahoz, hogy győzelemmel végződhetjen számára a meccs. Azonban Borussia is jó formában van, a német Bundesligán a 7.-ik helyet foglalja a tabellán. Ennek ellenére Inter számára mégsem lehetetlen legyőzni a német csapattal.

Fogadni mindenesetre Inter győzelmére fogok, bár ezt a fogadást biztosítani szükséges a lehetőséggel döntetlen nélkül. Nehéz megmondani, mennyi szerencséje, vagy balszerencséje lesz a vendégeknek. Esetleg még a gólokra lehetne fogadni,de itt is helyen van az óvatosság.

A mi tippünk: Inter Miláno győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál találhatóak.