UEFA Bajnokok Ligája 2020/2021: Bayern – Salzburg, November 25

Labdarúgás, szerda, 2020, November 25, Bajnokok Ligája, 21:00

A Bajnokok Ligáján már a 4.-ik kört játszák, ami tulajdonképpen a 3.-ik kör visszavágója. Ahogyan már sokszor leírtam, és velem sokan mások, Bayern egy olyan gólmasina. A mérkőzéseiben általában hihetetlenül sok gólt tudnak szerezni, ezért ez a klub talán legjobb a világon. A csapat a versenyen a tabella élén van, teljes pontszámmal és 12:3 gólaránnyal. Például Atlético Madridnak 4:0 vereséget készített, már ez is sokatmondó tény, mert ez a spanyol csapat nem csak olyan akármilyen. Moszkvában ugyan csak 2:1 győzelmet szerzett, de itt minden csapatnak problémája van játszani. A fontos, hogy 3 pontot vitt haza. Ezután Salzburgba utazott, ahol hihetetlen 6:2 győzelmet szerzett. Az utolsó 4 gólt az utolsó 15 percben szerezte. Nem írok többet a csapat tagjairól, mivel mindenki hozzájárul a gólszerzéshez, talán csak a kapuson kívül, ezért ilyen sikeresek ebben a tevékenységben. Azonban Lewandowskit, a lengyel származású kiváló focistát megemlítem, vezeti a gólszerzők tabelláját a Bundesligában 11 góllal csupán 8 kör után. A tavalyi Bajnokok Ligáján 15 gólt szerzett 10 meccsben, az idén eddig 3 meccsben 2 gólt, mindkettőt a Salzburgi meccsben. Ebből látni, hogy nem csak Lewandowski szerzi a gólokat.

Salzburg a verseny tabelláján az utolsó helyet foglalja, egyetlen ponttal, és nem úgy néz ki, hogy gondolkodna még azon, hogy tovább jut. Ehez Bayernt Münchenben még kellene vernie, és ez egyáltalán nem valószinű. Visszatérek még a Salzburgu meccsre, ebben nyugodtan több gól is eshetett volna, mivel a kapura 20 lövés indult. Salzburg kimondottan támadó jellegű labdarúgást produkál, és ezen semmit sem fog változtatni most sem. A védelme az utolsó időkben nagyon sebezhető. Otthon Sturmtól is kapott 3 gólt. Olyan csapattól, amelyet még véletlenül sem lehet összehasonlítani Bayernnel.

Mire is fogadni. A győztesre alacsonyak a szorzók, 1,20 szinten mozognak. Ajánlatosabb hendikepben fogadni, mivel jobbak a szorzók, a gólkülömbség lehet legalább 2 gól. Majd a gólokra is, legalább 3 gólt láthatunk a meccsen. Végül pedig, hogy mindkét csapat gólt szerez, azonban kérdés, hogy mennyire lesz Salzburg sikeres Bayernnál.

A mi tippünk: Bayern győzelme -2,0 hendikepben – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak