UEFA Bajnokok Ligája 2020/2021: Atalanta Bergamo – Liverpool, November 03

Labdarúgás, kedd, 2020, November 03, Bajnokok Ligája, 21:00.

Liverpool teljesítményei az idén a Premier Leaguen nem nagyon meggyőzők, mindenki többet várt a bajnoki cím tulajdonosától. Mindennek a csúcsa a sokkoló és borzasztó 7:2 veresége volt Aston Villa csapatával, de a többi eredménye is a gyengébb klubokkal gondolkozásra méltó. Sheffieldel csak szoros győzelem, hasonló módon West Ham ellen, Evertonnal, aki az idén eddig az első helyen áll eddig, 2:2 döntetlen. A Bajnokok Ligáján is hasonló módon játszanak, Ajax ellen nem megérdemelt 0:1 győzelem, mivel öngólt lőttek maguknak, azonban sokkal jobban játszottak. A dán Midtyjlland ellen jobban játszottak, de a 2:0 győzelme, amelyből egy gólt a 90-ik percben büntetőből szereztek, nem olyan értékes ez a győzelem. A vendégeknek voltak esélyei egyenlíteni. A meccsben Evertonnal megsérült Virgil Van Dijk, aki sa csapat támasza, valőszinű, hogy számára befejeződött a szezon. Joel Matip, a védelem másik támasza, vagy Fabinho is kihagyják a meccset. Rhys Williams és Gomez állnak talán a védelemben, Robertson és Alexander-Arnold mellé. A kapuba Alisson tért vissza, de ha mégis csak Adrian lépne a kapuba, a klub védelmének ez problémát jelentene. Jurgen Klopp érkezése óta a klubhoz a Bajnokok Ligáján egyet sem a 3 meccsből Olaszországban nem tudott megnyerni. A csapat kissé már fáradt, 3 meccset játszott 8 nap alatt.

Atalanta Bergamo tavaly a hazai ligában a 3.-ik helyet foglalta. Csak 5 pont választotta az első Juventusz és 4 pont a második Inter Milánotól. Jelenleg a 4.-ik helyet foglalja 4 győzelemmel és 2 vereséggel. Laziot, Torinot, Cagliarit és Crotonet verte meg, Napoli és az erős Samptdoria verték meg. A Bajnokok Ligáján meggyőző teljesítményeket mutatott, Ajaxtól ugyan 2 gólt kapott, hat perc leforgásával egyenlíteni tudott 2 góllal. A dán bajnokot meggyőző 4:0 eredménnyel verte meg. Ebből három gólt még az első félidőben szerzett. Öszesen ez a csapat 29 gólt szerzett 9 meccsben az idén, Josip Ilicic tért vissza a klubhoz, aki Zapata mellett megkínozhatná Liverpool védelmét.

Két nagyon aktív és támadó jellegű csapat találkozik, gólokból talán lesz több is, egészen szokatlanul a döntetlenre fogadnák ezúttal, bár ez mindig jelentős kockázattal jár.

A mi tippünk: döntetlen – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.