UEFA Bajnokok Ligája 2019/2020 – nyolcaddöntő: Juventus Torino – Lyon, Augusztus 07

Labdarúgás, péntek, 2020, Augusztus 07, Bajnokok Ligája, 21:00

A Bajnokok Ligája eljutott már a nyölcaddöntőkig, az első meccseket még Februárban és Márciusban játszották, most a visszavágókon van a sor. Juventusz Lyonban 0:1 eredménnyel szenvedett vereséget, így hátrányban van és nagyon kell majd neki igyekeznie. Lyon képes volt otthon Juventuszt megverni, de határozottan nem volt a jobb csapat. A statisztikája is Juventusznak jobb volt főleg a második félidőben. Franciaországban a Ligue 1 a Koronavírus miatt a bajnokság idővel előtt volt befejezve és Lyon a nem teljes táblázatban a 7.-ik helyen végzett csak. Külömbség az 5.-ik és 13.-ik hely között csak 4 pont volt, így Lyon csak egy jobb átlag Franciaországban, aki az egyike a legjobb európai csapatok között ellen lép a pályára. Az utolsó meccsei egy baráti találkozó volt Nice ellen Július 4.-ikén. Ezt Lyon 1:0 eredménnyel nyerte meg. A visszavágó előtt Torinoban még egy baráti találkozót játszottak és a francia Kupa döntőjét PSG ellen Július 31.-én 1:0 eredménnyel büntetőrúgásokkal veszítették el.

Juventusznak a hazai bajnokságon a második csapathoz képest, amely most Inter, 4 pont előnye van az utolsó kör előtt, amelyet AS Roma csapatával játsza. Így nem szükséges aggódnia az eredmény irányt, teljasan öszpontosíthat a pénteki meccsre. Juventusz formája a szünet után nagyon jó volt, Sarri edző több játékos válaira rakhatja a felelőséget. Juventusz, természetesen, jobb és tapasztaltabb klub, mint az ellenfele. A játékosai a szezon végei hajrá miatt jobb formában vannak és óriási a motivációjuk tovább jutni a versenyben. És éppen Lyon csapatán keresztül ez sikerülhet is nekik. A tapasztalatai a csapatnak a múltban, nézzük csak amikor Atletico Madrid megverte őket 2:0, a visszavágón Juventusz győzött 3:0. Ebből az is világos, hogy semmi sem nincsen elveszítve, ha a csapat az első meccset idegenben elveszíti.

Így, vagy úgy, minden arra mutat, hogy Juventusz lesz a győztes ebben a meccsben és fogadni is a győzelmére javasolom, Lyonnak nincsen esélye a győzelemre már azért is, hogy a csapat minősége és főleg a felkészültsége hiányos. Nem beszélve arról, hogy Torinoban egy ilyen csapat nem szerezhet győzelmet a házigazda ellen.

A mi tippünk: Juventus Torino győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak