UEFA Bajnokok Ligája 2019/2020 – nyolcaddöntő: FC Barcelona – Napoli, Augusztus 08

Labdarúgás, szombat, 2020, Augusztus 08, Bajnokok Ligája, 21:00

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntő egyik visszavágóján találkozik Barcelona a Camp Nou stadionján az ellenfelével Olaszországból, SSC Napoli csapatával. Barcelonának nem sikerült a hazai bajnokságon a szezon vége, ahol Real Madrid előtt kellett neki lehajolnia. Így a Bajnokok Ligáján van neki még az utolsó lehetősége a trófea megszerzésére ebben a különleges évadban. Azonban Napoli szezonja sem nem volt ideális, sőt, még az edző leváltására is szükség volt. Minden rossz el volt felejtve, amikor Napoli megszerezte az Olasz Kupát, ahol Juventusz Torinot verte meg szabadrúgásokkal. Barcelonára a visszavágón nem vár egy könnyű meccs, mivel Olaszországban 1:1 döntetlennel végződött az első párbajuk. Így még Napoli számára is egészen reális esélyek vannak a továbbjutáshoz. Azonban a spanyol egységnél ott van az argentín Lionel Messi, akinek rendkívüli képességei vannak. Ismét ő lesz a főszereplő a meccsben, aki dönthet a csapat győzelméről és a tovább jutásáról a negyeddöntőbe. Hazai pályán Barcelona rendkívül erős, főleg a pálya szélessége miatt, amelyet a saját javára tud kihasználni. Nyugodtan két gólkülömbséggel is megnyerheti ezt a meccset.

Ahogyan említettem, Barcelona lesz előnyben egy kicsit, nem csak azért hogy otthon játszik, igaz, közönség nélkül, a nézők nagyon fognak neki hiányozni. A csapat kádere is jobb minőségű, sok évi tapasztalatokkal. És ott van Messi nekik. Ismét gólokat szeretne szerezni, bár a meccsben Osasuna ellen nem szerzett gólt, amit elégé rosszul viselt. Azt is súgják, hogy az edzővel nem tud jól kijönni, de ezek spekulációk is lehetnek. Azonban ha Barcelona úgy játszik majd, mint Alaves ellen, amikor 5:0 győzelmet szerzett, akkor van miért aggódnia Napoli játékosainak.

Összefoglalva mind ezt Barcelona győzelmére fogadok majd. A bukmékerekkel kiírt szorzókat erre az eseményre elégségeseknek tartom, lehet már velük fogadni bátran. A gólok számára is javasolom a fogadásokat, mivel Messi ott van, és éhes a gólokra, ezek a szorzók is elfogadhatók.

A mi tippünk: FC Barcelona győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak