Süper Lig 26. köre: Antalyaspor – Sivasspor, Március 16

Labdarúgás, hétfő, 2020, Március 16, Törökország, Süper Lig, 18:00

Nézzük a Törökországi első Ligát, ahol észrevettem a bukmékerek elégé jó minőségű oddsokat erre a mérkőzésre, ahol Antalyaspor találkozik Sivassporral. Sivasspor ugyanis a bajoki címért harcol, Antalyaspor a megmentéséért a legjobb versenyben. Igen, ez égy van, Sivasspornak csak 4 pont vesztessége van az első Trabzonspor-ra, aki azonban már a héten lejátszotta a mérkőzését, a második Basaksehir ellen csak 1:1 döntetlent szerzett. Ha igazán Sivasspor győzne ebben a mérkőzésben, akkor már csak egyetlen pont választaná a vezető csapattól. Igaz, a második Basaksehir is azonos pontszámmal rendelkezik, mint a vezető csapat. Ez természetesen, igen nagy motiváció. És éppen Sivasspor szerzi idegenben a legtöbb gólt az összes csapat közül, 23 gólt szerzett 12 mérkőzésben, ez majdnem 2 gól egy párbajban idegenben átlagban. Ez egy szép eredmény. Az utolsó 10 kölcsönös mérkőzésben Sivasspor csak 2 alkalommal szenvedett vereséget, az utolsó mérkőzésüket a bajnokságon Sivasspor stadionján 2:1 eredménnyel a házigazda nyerte meg.

Antalyaspor csapatánál is meg van a magas motiváció, hiszen a versenyben szeretnének maradni és csak 2 pont előnye van a kieső csapatokkal szemben. Azonban a mérkőzést közönség nélkül játszák, azért a házigazda előnye jelentősen csökken. Ezen túlmenően, Antalyaspor egy olyan csapat, amely otthon egyáltalán nem tud jó ladbarúgást játszani. A hazai mérkőzések táblázatában a csapat a legrosszabb az egész bajnokságon, ahol a mérlege 2-5-5 és a gólaránya 15:24. Sőt, otthon szerezte a szégyenteljes eredményeiből méhányat, mint például 0:6 Genclerbirligi ellen, 0:3 Göztepe ellen és 0:2 Denizlispor ellen. És ezek olyan csapatok, amelyek messziről sem nem érik el a hétfői vendég csapat minőségét. Úgy, ahogyan a táblázat éle, az alja is zsúfolt, ezért igyekezni kell a csapatnak, mert könnyen kieshet a versenyből.

A fogadásomat talánmégis a győztesre teszem, mivel a feljebb említett okok miatt úgy látom, hogy ez sikeres fogadás lehetne, mindkét csapat igyekezni fog, de a vendégek talán most jobb formában vannak.

A  mi tippünk: Sivasspor győzelme – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál találhatóak