Serie A: Inter Milano – Juventus, Január 17

Labdarúgás, vasárnap, 2021, Január 17, Olaszország, Serie A, 20:45                      

Nagy kár, hogy az ilyen, és hasonló mérkőzéseket közönség nélkül játszák. Ez egy nagyon érdekes párbaj lesz, amely bárhogyan végződhet. Mindkét klub a tabellán magas helyet foglal. Inter 17 kör után a 2.-ik helyen van 37 ponttal, 11-4-2 mérleggel és kiváló 43:23 gólaránnyal, csak 3 ponttal lemaradva az első AC Miláno mögött és 3 ponttal az AS Róma előtt. És lehetett volna az első helyen is, ha nem botlott volna meg az utolsó előtti meccsben Sampdoria stadionján, ahol csak az évad második vereséget szenvedte. Az utolsó körben Inter 2 pontot veszített, vagy ha úgy tetszik, 1 pontot szerzett a 2:2 döntetlenért Rómában AS ellen. De inkább vesztességnek tekinteném, mivel a 86.-ik percben még 2:1 vezetésben volt, amikor Mancini éppen egyenlített a végső 2:2-re. Az utolsó 2 meccse előtt a klub nagyon jól működött, 8 győzelme volt egymás után a bajnokságon, hihetetlen 24:8 gólaránnyal ezekből. Romeo Lukaku, aki Inter legjobb gólszerzője, és társai például nemrégen az utolsó Crotonenek 6 gólt adott be. Természetesen, Juventusz ellen ez olyan könnyen majd nem megy. Mindkét csapat szeretne első lenni. 

Juventusz 1 meccsel kevesebbet játszott, mint Inter, 16 kör után a 4.-ik 33 ponttal 9-6-1 mérleggel és hasonló kiváló gólaránnyal, mint Inter, 35:16. Szintén Juventusznak is voltak gyengébb pillanatai, amikor 4 körrel ezelőtt otthon Fiorentinával 0:3 vereséget szenvedett. Ez volt az első veresége a bajnokságon az idei szezonban. Na és még itt van ez a szerencsétlen meccs Napoli ellen, amelyet először a bizotság úgy értékelt ki, hogy elegendő játékosa lett volna Napolinak a meccsre, így Juventusz 3 pontot szerzett, majd később a bizotság változtatta a saját véleményét, hogy mégsem, így Juventusztól vissza vette a 3 pontot. Ha Juventusznak elnézzük a megbotlását, akkor kiváló formában van. Az utolsó 3 bajnoki meccsben 3 győzelme van, tehát 9 pontot szerzett bennük, nem akármilyen ellenfelekkel és nem akármilyen eredményekkel. Udinesevel 4:1, a vezető AC Miláno stadionján 3:1, szintén 3:1 a veszélyes Sassuolo ellen. A gólaránya hihetetlen 10:3 ezekből a meccsekból. 

Először úgy gondolkodtam, hogy Juventuszra fogadok, bár döntetlen nélkül, de szerintem mindkét csapat olyan kiváló formában van, hogy nehéz eltalálni a győztest. De mivel mindkét csapat győzni szeretne, igyekezni fog gólokat szerezni, ezért a gólokra fogadok, legalább 2,5 gól esik ebben a meccsben. 

A mi tippünk: a mérkőzésen több, mint 2,5 gól esik – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.