Serie A 9. köre: Internacional – Ceara, Szeptember 11

Unibet Hungary

Labdarúgás, péntek, 2020, Szeptember 11, Brazília, Serie A, 00:15

Internacional az utolsó mérkőzésében Bahia ellen 2:2 döntetlent tudott csak elérni, akárhogyan is igyekezett. A játék 20.-ik percétől veszített 0:1, de 8 perccel később egyenlített. A házigazda a második félidőben megszerezte a második várva várt gólt és már úgy nézett ki a dolog, hogy végre a 3 pont útjában semmi sem áll. Azonban a vendégek egy apró szinészkedéssel kiharcoltak maguknak egy büntető rúgást a 97. percben. Ezt Internacional kapusa nem fogott meg, és itt is volt a meccs vége. Ennek ellenére a csapat az első helyen áll a táblázatban 17 ponttal. Mögötte Flamengo és Sao Paolo vannak azonos pontokkal, de már 9 meccsel. Az utolsó előtti meccsben szintén döntetlent szerzett, amikor Palmeiras stadionjáról hozott pontot 1:1 eredményért. De ez egy egészen más pont, Palmeiraszból nem szokásos pontokat haza vinni. Azelőtt Botafogoban győzött 0:2. Az eddigi meccsekben csak 1 veresége van, Fluminence stadionján 2:1.

Ceara csapatával ezekben Internacional nagy favorit lesz. Amikor Ceara otthon játszik, akkor Fortaleza városában. Tavaly csak-csak hogy megmentette magát, az utolsó nem kieső helyen végeztek a váratlanul lecsökkent Cruzeiro előtt. Ceara nem tartozik a csúcs klubok közé, és gyakran játszik a Serie B versenyben. Az, hogy tavaly megmaradt a versenyben, csakis az ő sikere. Azonban nem gondolom, hogy magasabb ambiciói lennének az idén, mint hogy csak a versenyben maradni. De a látszat csalhat, jelenleg 10 ponttal a 10.-ik helyen állnak, 3-1-4 mérleggel és 8:10 gólaránnyal. Ebből látható, hogy nem kap sok gólt, kivéve a 0:3 hazai vereségüket Vascoval. Egy jó ideig ellent állhat egy vezető csapatnak is, de végül vereséget szenved. Ha még csak a legszorosabb eredménnyel is. A minőség egyértelműen Internacional oldalán áll, persze, az ambiciói és a motivációi is. Internacional a pecches döntetlene előtt otthon nem veszített egy pontot sem és nem kapott egy gólt sem.

Cearat azonban nem szabad lebecsülni, de szerintem egy jó taktikával és odafigyeléssel nem lesz probléma Internacional számára otthon győzni.

A mi tippünk: Internacional győzelmel – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál találhatóak.