Serie A 5. köre: Juventus – Hellas Verona, Október 25

Labdarúgás, vasárnap, 2020, Október 25, Olaszország, Serie A, 20:45

Az olasz Serie A 5.-ik körében találkoznak vasárnap este Juventus és Verona. Juventus 4 meccs után az 5.ik helyen áll 8 ponttal, 9:3 gólaránnyal, 2 győzelmet és 2 döntetlent szerzett. Ennek a csapatnak van mit javítani az utolsó körből. Benne az utolsó fordulóban az utolsó Crotone stadionján csak 1:1 döntetlent tudott elérni, ezzel senki sem nem számított Torinoban. Talán ezt Ronaldo hiányzása is ezt okozta, aki a Covid miatt nem játszott. Juventus 4 körben már 4 pontot veszített 2 döntetlenben idegenben, a második döntetlene 2:2 eredménnyel végződött AS Roma stadionján. Azonban otthon két 3:0 győzelmet szerzett, ebből egyiket az erős Napoli ellen, amely csapat azonban egyáltalán nem érkezett meg a meccsre. A másikat az első körben a jelenleg 9.-ik Samptdoria ellen. Otthon Juventus közonség nélkül is sikeres tud lenni, persze, a meccset Napoli ellen nem lehet figyelembe venni, mivel nem játszottak. Nagyon szükséges a csapat számára nem veszíteni tovább pontokat.

Verona, bár nem egy csúcs csapat, mégis minden ellenfele számára veszélyes tud lenni. Az előző évadban a táblázat 9.-ik helyén végzett, idegenben AS Roma, vagy Lazio stadionján is tudott döntetlent játszani, otthoni Inter Milano ellen, sőt, tavaly éppen Juventusszal győzelmet szerzett. Az idei eredményei sem nem rosszak. Az AS Roma elleni meccset utólag ismerték el 3:0 eredménnyel, a pályán 0:0 volt az állás. Udineset otthon 1:0 eredménnyel verte meg. Parma stadionján 1:0 vereséget szenvedett, otthon Genoa ellen 0:0 döntetlent. Az első 4 meccs után 7 pontot szerzett, ez a 7.-ik helyet jelenti, a gólaránya 4:1. Bár Verona képes harapni, de mégis csak egy átlagos csapatról van szó a Serie A keretében. Juventus otthon az utolsó 2 évadban Verona ellen 2:1 győzelmet szerzett mindkét meccsben. Azonban még az első félidőben döntetlen volt az eredmény.

Fogadni Juventusz győzelmére fogok, remélem, hogy a klub is csak a győzelmet veszi természetesnek ebben a párbajban. A csapatok minőségét nem lehet összehasonlítani, a torinoi klub egy szinttel magasabb fokon áll. A szorzók szerintem megfelelőek a kockázathoz képest.

A mi tippünk: Juventus győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.