Serie A 5.-ik köre: Sampdoria – Napoli, Szeptember 23

Labdarúgás, csütörtök, 2021, Szeptember 23, Olaszország, Serie A, 18:30                       

A héten folytatódik az olasz Serie A 5.-ik köre, gazdag kínálatból válogathatunk a fogadásainkhoz. A Sampdoria is találkozik csütörtökön este a Napolival. A híres vendégek nagy stílusban kezdték a szezont, hiszen eddig 4 meccsben 12 pontot szerzett, tehát csak győzött. A gólaránya 10:2, a legjobb védelemmel rendelkezik a ligán az összes klub közül. Az első körben a Veneziat verte meg 2:0, majd a Genoat 2:1, ugyanúgy a Juventuszt, és utoljára 4:0 az Udineset egy nagyon domináns teljesítmény után. Már 35 perc után 2:0 vezetett. Ezekhez az eredményekhez soroljuk az értékes döntetlent 2:2 az angol Leicester stadionján az Európa Liga versenyen. Itt már 2:0 vezített, azonban egyenlíteni tudott. A házigazda a nyitó gólt már a 9.-ik percben szerezte, ezt Perez szerezte, a 64.-ik percben Barnes szépített. Nemsokára ezután a vendégek szereztek gólt, majd még a 87.-ik percben egyenlítettek. A hazai bajnokságon a 2.-ik helyen áll Inter mögött, de Inter csak 1 ponttal szerzett többet, de 5 meccsben. Egészen biztosan harcolni fog a bajnoki címért. A csapat sikere az összetartásban rejlik, ahol nem egyéni focistáktól függ az eredmény. A klub nagyon jó formában és lelki állapotban van, készen áll a győzelmekre, biztosan nem fogja alábecsülni az ellenfelét.

A Sampdoria 4 meccs után 5 ponttal rendelkezik, 5:3 a gólaránya. Ez csak a 11.-ik helyre elég. Az első meccsben az AC Miláno verte meg otthon 0:1, majd a Sassuoloval gólnélküli döntetlent játszott. Ezután jött a meglepő 2:2 döntetlene az Interrel és utoljára az Empoli stadionján nyert 0:3. Ez a klub kellemetlen tud lenni még erősebb ellenfelekkel is, ennek bizonyítéka a dönti az Interrel. Tavaly a Sampdoria a 9.-ik helyen végzett 52 ponttal 52:54 gólaránnyal. Otthon ebből 29 pontot szerzett, 31:27 volt a gólaránya. Az utolsó 5 mérkőzésből mindet a Napoli nyerte meg, a gólarány ezekben 13:3 volt a Napoli javára. A Sampdoria soraiban gyengélkedőt is lehet találni Gabbiadini személyében. Nem sok gólt lehet látni a Sampdoria mérkőzésein, az első két körben egy esett, a második kettőben 7! 

Fogadni tehát nem a gólokra fogok. Ez nagyon kockázatos lehetne. Hiszen a Sampdoria erős csapattal játszott és volt ebből sok gól, mint kevés is. Ugyanúgy gyenge csapattal is. Napoli győzelmére fogadok. Azonban biztosítom a fogadást döntetlen nélkül, amikor a tét visszajár. A bukmékerek erre a lehetőségre is még szép oddsokat írtak. Nagyon kiszámíthatatlan az olasz bajnokság, gyakran tele van meglepetésekkel. 

A mi tippünk: Napoli győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a 22bet fogadóirodánál találhatóak