Serie A 37. köre: Sassuolo – FC Genoa, Július 29

Labdarúgás, szerda,  2020,  Július 29, Olaszország, Serie A, 21:45

Sassuolo az idén egy egészen kedves meglepetés, és ha nem rontja el az évad befejezését, akkor a nagyon szép 8.-ik helyen végezhet. Az első látásra Sassuolo már nem harcol semmiért, és Genoa a megmentésért, így a bukmékerek szép oddsokat írtak ki Sassuolo győzelmére. Azonban Sassuolo már 4 mérkőzésben egymás után nem győzött. Csak 2 pontot szerzett bennük 2 döntetlenért. Azonban az egyike Juventusszal volt 3:3, majd Cagliari stadionján 1:1. Ezután jött a két vereség, otthon AC Milanoval  és az utolsó körben Napolival. A milanói vereség nem volt meglepetés, mivel ez a csapat mindenkit mészárol egymás után. A veresége Napolival nem volt várt, a párbaj folyamából ez nem következett ki. Sassuolonak balszerencséje volt, míg Napoli nehezen 1 gólt tudott az ellenfele kapujába szállítani, Sassuolo 4 labdát szállított Napoli kapujába, csak egyike sem nem volt érvényes. Azelőt pedig Sassuolo 4 győzelmet szerzett egymás után, Lazionál 1:2, Bolognában 1:2, otthon Lecce ellen 4:2, Fiorentinában 1:3. A győzelmei idegenben többek számára meglepetés volt.

Unibet – 20.000 Ft bónusz »Unibet – 20.000 Ft bónusz »

Azt gondolhatnánk, hogy Genoa a pontokat fogja kergetni a megmentése miatt, de ez nem igaz. Genoa előnye a mögötte álló Leccehez képest 4 pont. Ezt Leccenek is köszönheti, hogy Lecce Bolognában 3:2 vereséget szenvedett szintén sok balszerencsés helyzete miatt, amikor a döntő gólt csak a 93.-ik percben kapta. Tehát ez a 4 pont előnye nem azt jelenti, hogy már biztosan nem eshet ki, hanem azt, hogy legalább 2 pontra van neki szüksége az utolsó 2 körben, és ha azonos lenne neki mégis a pontok száma Leccevel, akkor a kölcsönös mérlege Genoa javára szól. Erre a 2 pontra csak akkor lenne szüksége, ha Lecce mind a két utolsó meccsét megnyerné. Ha azonban az első meccsben Udinesevel nem fog nyerni, akkor már Genoának nem kell igyekezni semmiért.

Genoa legfeljebb ebben a párbajban csak az 1 pontért fog igyekezni, hogy nagyobb nyugalommal legyen az utolsó meccsben. Fogadni Sassuolo győzelmére fogok, de bebiztosítom a tippet a döntetlennel is, mivel nem lehet tudni, hogy Genoa hogy dönt. Harcol, vagy nem azért, hogy még legalább 1 pontot szerezzen.

A mi tippünk: Sassuolo győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a Unibet fogadóirodánál találhatóak

1.
Unibet

bónusz akár 20.000FT