Serie A 37. köre: Inter Milan – Napoli, Július 28

Labdarúgás, kedd,  2020,  Július 28, Olaszország, Serie A, 21:45

Ez az olasz Serie A utolsó előtti köre. Inter számára ez egy elégé fontos kör, mivel a 2.-ik és 4.-ik helyért nagy harcok fognak még folyni. Ugyanis senki sem nem szeretne végezni a 4.-ik helyen már azért is, hogy nagyon bizonytalan lenne jövőre bejutni a Bajnokok Ligájába a selejtezőből, mivel csak az első három jut be közvetlenül. Így Inter számára nem marad más hátra, csak a győzelemre játszani. Inter mérlege otthon 7 győzelem, 6 döntetlen és 1 vereség. Ha egy kicsit összefoglalom az évadot Inter szempontjából, itt van néhány statisztikai adat. 36 mérkőzésben 22 győzelmet szerzett és 10 döntetlene volt, 4 alkalommal szenvedett vereséget. Az első veresége otthon volt Juventusz ellen 1:2 még Októberben, majd sokáig nem volt veresége, és az utolsó két körben a korona szünet előtt azonnal 2 veresége volt, Lazio és Juventusz stadionján, 2:1 és 2:0 eredményekkel. Az utolsó vereségét otthon szenvedte Bolognától 1:2 Július elején.

1xBet – 30500 Ft bónusz »1xBet – 30500 Ft bónusz »

Napoli még eljuthat a 6.-ik helyre, de tekintettel arra, hogy megnyerte a hazai Kupát, bejutott már közvetlenül az Európa Ligába, így nem nagyon beszélhetünk a motivációról. Napoli idegenben 18 meccset játszott, benne 29 pontot szerzett, amikor 8 győzelemért és 5 döntetlenért szerzett pontokat, 5 alkalommal vereséget szenvedett. A gólaránya itt 30:24. Napoli összes vereségeiből 11 volt, ebből látni, hogy 6 otthon, tehát több, mint idegenben. A legrosszabb időszaka a 9.-ik körben kezdődött, amikor Spal stadionján 1:1 döntetlent szerzett, és azóta 8 alkalommal nem győzött. Majd győzött Sassuoloval Decemberben, ezután jött 3 veresége Inter, Lazio és Fiorentinával. A szünet után már csak idegenben Bergamoval 2:0 és Parmában 2:1 vereségeket szenvedett. Az egész évadban elégé ingazodott a teljesítménye és ezzel az eredményei is. A szünet mint ha jól jött volna nekik, megpihentek, és egy kicsit összesedték magukat.

Bár úgy gondolom, hogy Inter fog győzni a meccsben, mégsem fogadok erre a lehetőségre az olasz bajnokság kiszámíthatatlansága miatt, inkább a gólora.

A mi tippünk: a mérkőzésen több, mint 1,5 gól esik – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál találhatóak.