Serie A 36. köre: Napoli – Sassuolo, Július 25

Labdarúgás, szombat,  2020,  Július 25, Olaszország, Serie A, 21:45

Napoli a problémáival a játékosok és a klub tulajdonosai között képesek voltak megnyerni az Olasz Kupát, ahol Juventuszt verték meg büntetőrúgásokkal. Azonban a bajnokságon még nem végződtek a harcok, bár ebből már nem lesz lehetséges bejutni a Bajnokok Ligájába, de legalább bejutni az 5.-ik helyre, ahol AC Roma és AC Milanoval harcol. Az ellenfeleitől gólokat kapnak, ebből kifojólag igaz, hogy a védelme nem a legjobb. Már 8 alkalommal kapott gólt egymás után, sőt, még az utolsó Spal-tól is. És éppen ezért gondolom, hogy ebben a párbajban sem nem lesz a gólokból hiány. Napoli a táblázatban a 7.-ik helyen áll 56:47 gólaránnyal. Az utolsó 5 meccsében a gólaránya 8:7. Az eddigi meccseiben 56 pontot szerzett a bajnokságon, a mérlege 16-8-11. Az utolsó 10 meccsben 20 pontot szerzett és 17:12 gólarányt. Korábban ez a csapat sokkal kevesebb gólt kapott, de ez már a csapatra nem érvényes. Az utolsó veresége Parma csapatával volt, és az utolsó döntetlene a gyenge Bologna-val.

Sassuolo ellentétben sok gólt tud mostanában szerezni. Még a bajnokság legjobb csapatait is meg tudja kínozni, néha megverni. Juventusz például 3:3 döntetlent játszott ezzel a csapattal. Nem szokásos náluk meghúzódni a sarokban, amikor vesztességben vannak, sem amikor erős ellenféllel játszanak. Ha nem jött volna az 1:2 vereségük AC Milanoval, akkor nem fejeződött volna be a 8 meccs vereség nélkül sorozata. Sassuolo a táblázatban azonnal Napoli mögött van a 8.-ik helyen 48 ponttal, tehát 8 ponttal szerzett kevesebbet, mint a szombati ellenfele. A gólaránya 64:60 és a mérlege 13-9-13. Az utolsó 5 meccsben a gólaránya 9:8. Ez a csapat elégedett lehet a szezonjával, ugyan az Európai Ligába nem jutott be, de ez a nem túl feltünő csapat szép, támadó jellegű labdarúdást mutatott az egész évadban, a mérkőzései biztosan nem voltak untatóak. És ez mind azért, hogy a meccseiben a gólokból nincsen hiány, átlagban 1,87 szerzett gól és1,71 kapott gól.

Fogadni a gólokra fogok, még pedig nem is a gólok számára, amelyekből úgy gondolom, hogy legalább 2,5 biztosan lesz, hanem arra, hogy mindkét csapat gólt szerez.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál találhatóak